Magnoliavej 4 B
5250 Odense SV
Find vej via Google Maps
66 17 64 14
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 15:00
Tirsdag
08:00 - 15:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 15:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Odense giver gode anmeldelser

tandlæge odense

Din lokale tandlæge i Odense SV

tandlægen.dk Odense Magnoliavej

Tandlægen.dk i Odense, Magnoliavej er din tandlæge i Odense. Vi har gode adgangsforhold, uanset om du ankommer med offentlig transport eller i bil.Vi tilbyder gratis parkering lige ved døren og klinikken ligger kun 500 meter fra nærmeste bybus eller rutebil.

Handicapvenlig tandklinik i Odense
Klinikken har gode adgangsforhold for kørestolsbrugere og gangbesværede.

"En god tandlæge i Odense- måske den bedste!"

Det siger vores mange tilfredse patienter på Trustpilot- og det er vi utroligt stolte af.* Vi tror, at de mange tilfredse patienter kommer hos os, fordi vores dygtige behandlere og omsorgsfulde klinikassistenter sikrer en god behandling. Sammen med dig lægger vi en plan for, hvordan du kan have sunde tænder og et pænt smil hele livet. For at opnå de bedst mulige resultater har vi et fast samarbejde med et dentallaboratorium og en klinisk tandtekniker i Odense.

*Anmeldelser af tandlægen.dk

tandklinik odense sv

Behandlinger hos tandlægen.dk Odense Magnoliavej

Hos tandlægen.dk Odense Magnoliavej tilbyder vi alle almindelige tandbehandlinger i trygge omgivelser.

Bøjletandlæge i Odense
Vi udfører tandregulering i Odense ved hjælp af usynlige og aftagelige tandbøjler fra Invisalign.

Tandblegning i Odense
Hvis du drømmer om hvidere tænder, er du kommet til rette sted. Hos tandlægen.dk Odense Magnoliavej tilbyder vi skånsom tandblegning, der fjerner misfarvninger og giver dig et flot, hvidt smil.

Kontakt os for at høre mere om behandlingen

Tandimplantater i Odense
Vi har beskæftiget os med tandimplantater siden 1995 og du er derfor i trygge, erfarne hænder hos os. Hos tandlægen.dk Magnoliavej foretager vi alle kirurgiske indgreb i mundhulen – med undtagelse af få tilfælde, hvor der skal henvises til en specialtandlæge i kæbekirurgi.

Tandlæge i Odense med afbetalingsordning

Hos tandlægen.dk Odense Magnoliavej har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank, som tilbyder vores patienter en attraktiv og overskuelig delbetalingsordning. Læs mere om finansering her.

Med en kredit fra Resurs Bank kan du dele din betaling op over en periode, med en fast månedlig ydelse. Du bestemmer selv om du fx vil afdrage med 299 kr. eller 1299 kr. eller en af de andre faste prispunkter.

 

tandlæge odense sv

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken