Tandlæge i Svendborg

tandlægen.dk Svendborg behandler patienter i alle aldre, og tryghed er en vigtig hjørnesten på klinikken, der ligger i moderne og smukke omgivelser tæt på Svendborg Station.
tandlægeklinikken er nøgleordet kvalitet – både fagligt og menneskeligt. Og derfor er du som patient altid i centrum.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Tandeftersyn eller kompliceret tandlægehjælp?

Uanset om du blot kommer til dit regelmæssige tandeftersyn eller har brug for kompliceret tandlægehjælp, er tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne klar til at tage godt imod dig. Hos tandlægen.dk Svendborg er vores mål at have tilfredse kunder i alderen 0 til 100 år, og derfor er kvalitet i højsædet. Det gælder både fagligt og (med)menneskeligt.
Vi ligger godt placeret ikke langt fra Svendborg Station, og dermed er det nemt at nå os med både tog og bil.

Vi ser helheden

Som tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er vi visionære og nysgerrige på fremtiden, og derfor holder vi os altid opdateret med ny viden og tendenser til gavn for dig som patient. Hos tandlægen.dk Svendborg ser vi nemlig på mennesket som helhed – ikke kun i brudstykker såsom tænder – og derfor er vi et nærværende team, som går op i godt samarbejde og en god dialog både med hinanden og vores patienter.

Tryg i tandlægestolen

Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Svendborg går op i en god dialog, og derfor rådgiver vi vores patienter og forklarer undervejs. Det er nemlig vigtigt for, at du kan føle dig tryg. Men vi tilbyder også andre former for tryghedsskabende behandling – eksempelvis smertefri behandling, men også afspænding og beroligende musik.
Som en moderne klinik behandler for det hele: Vi laver tandimplantater, tandkirurgi, tandfyldninger, rodbehandlinger, kosmetisk tandpleje og behandler for paradentose. Men vi arbejder også med behandlingsplaner og forebyggelse, så vi kan undgå, at du får større problemer med dine tænder i fremtiden.
Og så er der de ting, man ikke kan gøre for, såsom snorken eksempelvis. Derfor laver vi også snorkeskinner, som kan afhjælpe genen for dig – og din partner.