Skift tandlæge

Skift tandlæge – sådan gør du

Der kan være mange spørgsmål, der melder sig, når man overvejer at skifte tandlæge. Koster det penge? Er det tidskrævende? Og hvad sker der med min journal og behandlingshistorik?

Få svar på disse spørgsmål og mange flere på siden her.

 

Hvordan bliver jeg oprettet hos en ny tandlæge?

Det er nemt at skifte tandlæge. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon.

Herefter gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal og tidligere forløb fra din gamle tandlæge.

Hvad sker der med min journal, når jeg skifter tandlæge?

Hvis du skifter tandlæge til tandlægen.dk, vil vi kontakte din tidligere tandlæge og bede om at få adgang til din journal, røntgenbilleder samt tidligere behandlingsforløb.

Skift tandlæge i forbindelse med flytning

Ønsker du at skifte tandlæge i forbindelse med flytning? Tandlægen.dk har 46 klinikker fordelt udover landet. Der er derfor gode muligheder for, at der er en klinik tæt på dig.

Se din nærmeste klinik her

Ønsker du derimod at beholde din tandlæge, selvom du er flyttet til en anden by, er dette også muligt. Det er ikke, som ved lægevalg, nødvendigt at bo i samme by som din tandlægeklinik ligger i.

Husk dog at give din tandlæge din nye adresse.

Sådan skifter du til tandlægen.dk- det er nemt og hurtigt!

1. Ring til klinikken eller book en tid online
2. Vi indhenter din journal og øvrige oplysninger
3. Læn dig tilbage i tandlægestolen hos din nye tandlægeLæs om at være ny patient hos tandlægen.dk her

Koster det noget at skifte tandlæge?

Det er helt gratis at skifte tandlæge. Dog vil den nye tandlæge ved første besøg skulle udføre et obligatorisk tandeftersyn for at få en status over dine tænder.

Hvis du har fået taget røntgenbilleder for nyligt vil disse kunne overføres fra din tidligere tandlæge.

Hvorfor skifte til tandlægen.dk?

Vi er et landsdækkende netværk af tandlæger og specialister – men lokalt forankret. Så du altid kan finde en tandlæge i nærheden af dig.

Se vores klinikker her

Behold dine tænder hele livet
- med lidt hjælp fra din tandlæge og tandplejer

Vi ser vores patienter som hele mennesker, ikke kun tænder. Vi ved, at dit smil er dit visitkort, og at dine tænder er en essentiel del af dig, din samlede sundhed og dit mentale overskud.

Når du vælger os som tandlæge, er du i trygge og omsorgsfulde hænder. Vores mål er at give dig den bedste behandling – på alle områder. Derfor sætter vi alle kræfter ind på at gøre dig tryg, lære dig at kende, og forstå hvad dine udfordringer er med dine tænder, og hvordan vi bedst kan hjælpe.
Vi anvender det nyeste udstyr og de nyeste behandlingsformer.

Vi sætter fagligheden i højsædet og giver mulighed for uddannelser og kurser, så vores behandlere altid er på forkant med den nyeste udvikling.

Vi har nogle af landets dygtigste specialister blandt vores ansatte og tilbyder derfor også mere komplicerede behandler og operationer på flere af vores klinikker.

Vi tager tandlægeskræk seriøst!

Op imod 40% af danskerne lider af tandlægeskræk – derfor er du langt fra alene, hvis tanken om tandlægestolen giver dig sved på panden eller endda afholder dig fra at gå til tandlæge.

Hos tandlægen.dk har vi et stort fokus på tandlægeskræk. Vi afsætter altid god tid til at tale med dig inden behandlingen. Du bliver også inddraget i behandlingsforløbet.

Du er velkommen til at høre musik, når du er i stolen og flere af vores klinikker har beroligende film kørende i loftet under behandlingen. Hvis du ønsker det, tilbyder flere klinikker også fuld narkose, så du kan komme sovende igennem behandlingen.

{{infoWindowItem.city}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
Zoom med fingrene på kortet
Find nærmeste klinik