Privatlivspolitik som tandlæge

Sådan beskytter vi dine personoplysninger når du er tandlæge

tandlægen.dk Holding A/S, Lottenborg 26, 2800 Kongens Lyngby (“tandlægen.dk”) ønsker at beskytte dine data. Denne tekst beskriver, hvordan Tandlægen.dk som dataansvarlig indsamler og behandler din patients persondata, når du som tandlæge henviser en patient til os.

Som tandlæge har du mulighed for at henvise en patient til en klinik hos tandlægen.dk, som tilbyder særlige kompetencer inden for den behandling, som din patient har brug for.

Henvisningen kan foretages via et link på den pågældende kliniks side her på hjemmesiden. Her bliver du bedt om at indtaste forskellige sundhedsdata på patienten, som bliver videresendt til klinikken i krypteret form.

Klinikkens retsgrundlag til behandling af personoplysninger om patienter findes i Sundhedslovens kap. 9, i Journalføringsbekendtgørelsen, GDPR artikel 9, stk. 2, h) og artikel 6, stk. 1, b), c) og f) samt Databeskyttelseslovens §7 stk. 3.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte vores Data Protection Officer (DPO) på tlf. 21263812 eller på e-mail: persondata@tandlaegen.dk

Sidst opdateret april 2022