om os

Om os

Hvem er tandlægen.dk?

Skift tandlæge gratis
Ring til klinikken eller book en tid online

Du skal intet foretage dig
Vi indhenter din journal og øvrige oplysninger

Du har en ny tandlæge
Læn dig tilbage i tandlægestolen hos din nye tandlæge

Hvem er tandlægen.dk?

Tandlægen.dk blev grundlagt i 2015 og er Danmarks største tandlægekæde. Mere end 200.000 patienter behandles hvert år på en af vores 45 klinikker. Klinikkerne er fordelt over hele landet – lige fra Nordjylland til Bornholm – og er forskellige i størrelse og indretning, men ens, når det gælder værdier. Alle klinikker i tandlægen.dk er nemlig skabt ud fra et ønske om at tilbyde patienterne behandlere med det bedste udstyr på markedet og den nyeste faglige viden.

I tandlægen.dk sætter vi ikke blot en ære i at vidensdele – vi kan slet ikke lade være. Vores behandlere mødes flere gange årligt på tværs af kæden og sparrer om klinikrelevante emner. Opstår der spørgsmål undervejs i et behandlingsforløb, har den enkelte behandler – ud over sine kolleger på klinikken – et netværk på over 800 specialister i kæden bestående af tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og mange flere.

Koster det noget at skifte tandlæge?

Det er helt gratis at skifte tandlæge. Dog vil den nye tandlæge ved første besøg skulle udføre et obligatorisk tandeftersyn for at få en status over dine tænder.

Hvis du har fået taget røntgenbilleder for nyligt vil disse kunne overføres fra din tidligere tandlæge.

Hvorfor skifte til tandlægen.dk?

Vi er et landsdækkende netværk af tandlæger og specialister – men lokalt forankret. Så du altid kan finde en tandlæge i nærheden af dig.

skift tandlæge

Ekstra tid til dig som patient

Vælger du at blive patient hos os, er du sikker på at sidde i stolen hos en behandler med et stort fagligt og kollegialt netværk. Og fordi vi er en kæde, har vi mulighed for at tilrettelægge arbejdet med størst muligt fokus på patienterne og med mindst mulig tid brugt på administration. Den slags klares nemlig fra kædens hovedkontor i Lyngby, og der bliver mere tid til dig som patient. Den ekstra tid mærker du også, hvis du har tandlægeskræk eller på anden måde føler dig utryg ved at skulle have en bestemt behandling. Oplys blot klinikken på forhånd, hvis du føler dig utryg. Så sætter vi ekstra tid af til behandlingen.