Find tandlæge på Lolland Falster

tandlægen.dk Nykøbing Falster og tandlægen.dk Sakskøbing er tandklinikker bestående af dygtige og erfarene teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter med ekspertise indenfor alle former Tandlægen.dk Nykøbing Falster er beliggende tæt ved Nykøbing F Station er det nemt at besøge os, uanset om du kommer med tog eller i bil.

Sakskøbing

Sakskøbing

Torvet 4C

4999 Sakskøbing

54 70 42 55
Nykøbing

Nykøbing

Søndergade 10

4800 Nykøbing Falster

54 86 00 86

Ingen dårlig samvittighed

Vi møder ofte patienter, som har dårlig samvittighed over, at de ikke har været til tandlægekontrol længe. Men det skal du ikke have hos tandlægen.dk – vi hjælper dig med igen at komme ind i en god vane med vedligeholdelse af din mund og dine tænder. Og skal du igennem en større tandbehandling, kan tandlægen.dk også hjælpe dig med en fornuftig finansieringsløsning, så du kan føle dig tryg fra du sætter dig i tandlægestolen, til du får regningen

Særligt fokus på tandlægeskræk

Vi har stor erfaring med at håndtere tandlægeskræk, og tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne er vant til at tage hensyn til og værne om patienter, der er angste for at skulle i tandlægestolen. Hos tandlægen.dk Nykøbing er vi nemlig uddannet i at håndtere tandlægeskræk – uanset graden – og gør alt for at få dig til at slappe af både før, under og efter tandbehandlingen.