Find tandlæge på Bornholm

Hos tandlægen.dk Rønne er du altid i trygge hænder, når vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter byder dig velkommen i vores moderne klinik.
Vi bruger altid den tid, der skal til for, at du får den bedste og mest omsorgsfulde behandling, og vores mål er at sikre dine tænders sundhed hele livet igennem.

Rønne

Rønne

Christians Plads 7
3700 Rønne

56 95 27 46

Din tandlæge på Bornholm er tandlægen.dk

Vi mener, at alle danskere skal være sikret en god og professionel tandlægebehandling, og derfor ligger vores topmoderne klinik i Rønne på Bornholm. Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter tager en holistisk tilgang til dig og dine tænder og ser på din behandling i et langsigtet perspektiv. Vi lytter også til dine ønsker og behov, og vi er trænet i at gøre dig tryg.

Sikkerhed fra start til slut

Forholdet mellem dig og din tandlæge skal være tillidsfuldt fra start til slut. Derfor tilbyder vi også en finansieringsløsning, skal du have lavet en større behandling, og hos tandlægen.dk på Bornholm giver dig altid et prisoverslag, før vi påbegynder en behandling. På den måde er du både sikret en god, tryg og professionel tandbehandling – også når det gælder din økonomi.

Din tryghed er i højsædet

Hos tandlægen.dk Rønne udfører vi almindelige tandeftersyn, men fikser også knækkede tænder, laver kroner og broer, rodbehandler og laver tandproteser – og det betyder, at du kan blive på Bornholm, hvis du skal have lavet større tandbehandlinger.
Din tryghed er i centrum, og tandlægerne og tandplejerne laver derfor en behandlingsplan i samarbejde med dig, så du har et overblik over, hvordan dine tænder har det, og hvad vi mener bør laves i løbet af de kommende år.
Og fordi vi går op i din tryghed, er du altid velkommen til at tage en ledsager med, hvis du eksempelvis lider af tandlægeskræk eller skal igennem en større tandbehandling – og vi holder dig selvfølgelig også gerne hånden.
Vi mener desuden, at kommunikation mellem patient og behandler er alfa og omega, og derfor forklarer vi altid undervejs og er klar på en snak før eller efter, hvis du har spørgsmål.