Find tandlæge i Lyngby

Det skal altid være nemt og bekvemt at finde en god tandlæge, og derfor er tandlægen.dk selvfølgelig også repræsenteret i Lyngby med hele to tandlægeklinikker tæt på Lyngby Station.

Hos tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter og tandlægen.dk Svanen sætter vi din tryghed i centrum, og du får altid en ordentlig behandling, når du besøger os – både når det gælder kvalitet og fair priser. På begge tandklinikker har vi mange års erfaring i sunde og smukke tænder og garanterer derfor, at du forlader tandlægestolen smilende.

Lyngby Svanen

Lyngby Svanen

Lyngby Hovedgade 27, 4 sal
2800 Lyngby

45 88 96 88
Lyngby Implantatcenter

Lyngby Implantatcenter

Lyngby Hovedgade 27-29, 3
2800 Lyngby

45 87 01 90

Din tandlæge i Lyngby hedder tandlægen.dk

I Lyngby har tandlægen.dk to tandklinikker: tandlægen.dk Lyngby Svanen og tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter. På vores to moderne og digitale klinikker vil du møde vores professionelle og venlige personale af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som vil sørge for, at du altid forlader dit tandeftersyn med et smil.
Placeret på Lyngby Hovedgade tæt på Lyngby Station er det nemt at komme til vores tandlæger i Lyngby med både bus og tog. Hvis du ankommer i bil, er der også parkeringsmuligheder i nærheden af klinikkerne.

Tryghed hos din tandlæge i Lyngby

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du er til tandlæge – ikke mindst, hvis du skal have udført et større indgreb. Tandklinikkerne har sine egne professionelle narkoselæger, så du kan komme sovende til sunde tænder. Din sikkerhed for tryg og smertefri behandling. Begge tandklinikker i Lyngby er desuden vant til at håndtere tandlægeskræk, og vil gøre sit yderste for, at du får en god oplevelse i tandlægestolen.

Specialister i implantater og kirurgi

Som eksperter i flotte smil og implantater er tandlægerne hos tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter rutinerede indenfor alle typer tandoperationer, og har specialister i kirurgi tilknyttet klinikken. Med moderne udstyr, trygge rammer og fuldt fokus på dig, er du sikret en god og tryg behandling uanset om du bare skal have et almindeligt tandlægetjek eller et større indgreb såsom et nyt implantat, opereret en visdomstand, har problemer med en rodspids eller paradentose, kan din tandlæge hos tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter hjælpe dig.

Hos tandlægen.dk Lyngby Svanen er du ligeledes i gode hænder, for her får du en tryg og professionel behandling – uanset om du skal have et tandeftersyn eller en større behandling, såsom et tandimplantat. Hos tandlægen.dk Svanen kan du desuden få holistisk tandbehandling.

Få den behandling du søger

Når du besøger tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter eller tandlægen.dk Lyngby Svanen, vil du møde professionelle, veluddannede og ikke mindst venlige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, og uanset om du har svære problemer såsom paradentose, har brug for tandkirurgi, et nyt implantat eller blot kommer for et almindeligt tandeftersyn, kan du stole på, at du får den bedste tandbehandling til fair priser.