Find tandlæge i København

Hos tandlægen.dk skal det være nemt at finde en tandlæge nær dig. Derfor er vores tandlæge i København lokaliseret ved Østerbro og Islands Brygge.
Hos tandlægen.dks klinikker i København er du altid sikret en god og professionel behandling i topmoderne omgivelser til fair priser. Vi går op i tryghed og komfort, hvad enten du kommer til dit regelmæssige tandeftersyn eller skal gennemgå en større behandling.

Islands Brygge

Islands Brygge

Kigkurren 8 G, 1.
2300 København s

32 57 75 44
Østerbro

Østerbro

Lyngbyvej 14, st.
2100 København Ø

39 29 93 00

Din tandlæge i København hedder tandlægen.dk

tandlægen.dk København byder dig velkommen i lyse lokaler i centrum af hovedstaden. Vi er specialister i smukke og sunde tænder, og vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter sørger for, at du altid forlader vores klinik med et stort smil.

Det er vigtigt, at man føler sig tryg, når man skal til tandlægen. Derfor er du hos tandlægen.dk København sikret en professionel behandling – også når det gælder økonomien. Du får derfor et prisoverslag, før vi laver en større behandling, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser

Din og dine børns tryghed i centrum af København

Vi ved godt, at det er de færreste, der ligefrem elsker at gå til tandlægen. Derfor er det også vigtigt at finde en tandlæge, hvor man føler sig tryg. Hos tandlægen.dk København værner vi derfor ikke kun om dine tænder, men også om dig, og vi er specialister i at behandle børn, så de ikke som voksne ender med tandlægeskræk. Vi udfører desuden tandregulering, og en af vores tandlæger har endda mange års erfaring med at behandle børn på børneafdelingen på Københavns Tandlægeskole.

Specialister i store smil

Tandlægerne hos tandlægen.dk København er eksperter i alt fra kosmetisk tandbehandling til proteser og broer, men i udgangspunktet er vores filosofi, at vores patienter skal have et sundt tandsæt hele livet. Forebyggende tandpleje og behandling sørger nemlig for, at man ikke ender med dyre tandlægeregninger og et problemfyldte tandsæt.
Derfor kan du som patient i vores klinik forvente en hyppig instruktion i effektiv mundhygiejne samt forebyggende tandbehandlinger, ligesom vi laver en behandlingsplan for dig. På den måde sikres sundheden af dine tænder bedst muligt.
De er ligeledes et center for oral implantologi. Det betyder, at vores tandlæger udfører flere former for tandkirurgi, laver tandproteser, broer og kroner. Samtidig er vi eksperter i at regulere tænder på børn og voksne, ligesom vi udfører kosmetiske tandbehandlinger og tandblegninger. For på den måde forlader du altid vores klinik med smukke tænder.