Find tandlæge i Greve

Tandlægen.dk har to klinikker i Greve. Der er tandlægen.dk på Hundige Strandvej og det tidligere Klinikhuset, som er tandlægen.dk Håndværkerbyen. Begge klinikker er top moderne og tilbyder alle former for tandbehandling. De er centralt beliggende med gode parkeringsmuligheder og nem adgang med offentlig transport. Hos din tandlæge i Greve er tryghed i fokus, og du kan altid få professionel rådgivning og information, har du brug for det.

Greve Håndværkerbyen

Greve Håndværkerbyen

Håndværkerbyen 57 C
2670 Greve

43 43 98 98
Hundige Strandvej

Hundige Strandvej

Hundige Strandvej 182
2670 Greve

43 90 15 15

Erfaring med implantater

På vores klinikker i Greve har vi lavet implantater i mere end 20 år, og vi har derfor stor erfaring med at rådgive og udføre implantatbehandlinger på både yngre og ældre patienter.
Vores tandlæger udfører alle former for kroner og broer i den bedste kvalitet, og med mere end 10 forskellige kronetyper er du sikret, at vi altid kan finde en krone, som passer lige til dit behov.

Vores klinikker er fuldt digitaliseret, og vores tandlæger efteruddanner sig løbende, så vi kan tilbyde vores patienter den nyeste form for behandling til konkurrencedygtige priser, og så får du selvfølgelig en lang garanti på vores arbejde.

Skal du have tandkirurgi?

Et kirurgisk indgreb kan være nødvendigt, hvis visdomstænder skal fjernes, der opstår en rodbetændelse i en allerede rodbehandlet tand eller ved lange tandhalse. Vi har stor erfaring, viden og faglighed indenfor tandkirurgi. Da vi også ved, at din tid er værdifuld, arbejder vi både hurtigt og grundigt, og derfor kan du faktisk få nye tænder med det samme.

Hos vores tandlæger i Greve er du i centrum, og som i resten af kæden har høj faglighed og kvalitet største prioritet i vores behandling. Derfor vil du opleve, at klinikkerne moderne og veludstyret. Vores behandlerteam på klinikkerne er fagligt velfunderede og deltager løbende i kompetenceudvikling og videreuddannelse.

Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller deres professionalisme.