Find tandlæge i Esbjerg

Tandlægen.dk Esbjerg har det motto, at de altid er til stede for dig, og derfor kan du roligt lægge dig til rette i tandlægestolen.
Placeret ved havnen i Esbjerg ikke langt fra Esbjerg Station er det altid nemt at komme til klinikken i bil eller med offentlig transport.

Hjerting

Hjerting

Havborgvej 8 1. sal
6710 Esbjerg V

75 11 56 00
Esbjerg

Esbjerg

Helgolandsgade 17A, 1. Sal
6700 Esbjerg75 13 14 75

75 13 14 75

Tandlæge i 6700

Uanset om du skal have et tandeftersyn eller skal have foretaget kompliceret tandbehandling, kan du regne med, at tandlægerne hos tandlægen.dk Esbjerg er der for dig. De er nemlig problemknusere, og udover at udføre kvalitetsbehandlinger, rådgiver og sparrer de med deres patienter hele vejen igennem behandlingen.

Hos tandlægen.dk Esbjerg vil du opleve tandlæger, tandplejer og klinikassistenter med erfaring og høj faglighed. Årsagen skal findes i regelmæssig og grundig efteruddannelse på både praktisk og teoretisk plan, så tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne altid er opdateret på faglig viden og praksis, hvorfor du som patient kan stole på, at du får en tidssvarende kvalitetsbehandling hver gang.

Din tryghed er i fokus

Som eksisterende patient ved du, at tandlægen.dk Esbjerg lever op til de højeste standarder, og som ny patient kan du forvente at opleve en kvalitetsklinik med tandlæger, tandplejer og klinikassistenter, som tager deres fag yderst seriøst. Du er i fokus og vil opleve, at der er tid til dig, og du altid får en personlig behandling og rådgivning. Det betyder også, at du selvfølgelig vil få et prisoverslag, står du overfor en større tandlægebehandling. På den måde kan du føle dig tryg, fra du ankommer i receptionen, til du sidder i tandlægestolen, og ikke mindst når du får regningen. Din tryghed er nemlig i højsædet for tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne på tandlægen.dk Esbjergs klinik, og de er altid til stede for dig.