Social ansvarlighed

tandlægen.dk ønsker at have en fælles politik for social ansvarlighed, hvor alle klinikker bidrager til en fælles sag. Denne indsats er under udvikling, og vi forventer at have en samlende CSR-strategi på plads i løbet af 2019.

Udover kædens overordnede CSR-strategi har flere klinikker i kæden selv taget en række initiativer til at støtte gode formål. Det er tandlægen.dk, Lyngby Svanen et godt eksempel på. Klinikken tager i januar 2019 til Cebu på Filippinerne for at udføre humanitær tandpleje for fattige børn og unge. Klinikken var også i Cebu i 2012, hvor de på en uge behandlede over 500 børn, trak 800 tænder ud, lavede 240 fyldninger og 20 smileproteser.

Se filmen nedenfor, der giver et godt indblik i situationen i Cebu og klinikkens arbejde.

Når børn ikke går i skole på grund af tandsmerter

På Filippinerne har mange børn så mange tandsmerter, at det afholder dem fra at gå i skole. Det har vores kollegaer fra tandlægen.dk, Lyngby Svanen om nogen indsigt i. Klinikejer Per Bjørndal har været i Cebu på Filippinerne flere gange, senest i 2015. Hver gang er han afsted en uge, hvor han behandler fattige børn fra morgen til aften. På en enkelt dag trak Per således 189 tænder ud – på børn.