Om tandlægen.dk

Tandlægen.dk har et mål om at være kendt som Danmarks fagligt stærkeste kæde. Vores kæde sætter faglig udvikling i fokus, så vi kan tilbyde vores patienter tidssvarende behandlinger ved brug af nye teknologier og behandlingsmetoder.

Tandlæge Niels Madsen havde længe haft et ønske om at blive en del af et større tandlægefællesskab, hvor det var muligt at løfte faglig sparring, sikre udviklingsmuligheder for den enkelte og arbejde for implementering af nye teknologiske muligheder.

I 2015 tager Niels Madsen skridtet til at samle investorer, der kan medvirke til at stifte en tandlægekæde. I start 2016 bliver Niels Madsens egen klinik den første klinik i tandlægen.dk, og derefter går det stærkt. Vi opkøbte i perioden 2016 til 2017 små 80 klinikker, hvoraf nogle er sammenlagt i nye og større klinikker. I slutningen af 2017 var det blevet til 63 klinikadresser over hele Danmark. Fra 2018 og frem til slutningen af 2019 gennemførte vi fusioner og ombygninger/udvidelser, så i dag er tandlægen.dk en landsdækkende kæde med 48 klinikker, hvor vi beskæftiger omkring 200 tandlæger, 140 tandplejere, vi har 330 klinikrum og over 700 ansatte. De enkelte klinikker har fortsat en klinikansvarlig klinikejer, der er garant for klinikkens faglighed og patientsikkerhed.

Vi arbejder med målrettet kompetenceudvikling til alle ansatte i kæden, så vi sammen løfter vores faglighed til et højere niveau – til gavn for vores patienters tandsundhed. tandlægen.dk er landsdækkende og er i fortsat vækst.

om tandlægen.dk

Vores værdier

job tandlæge

Vil du med?

Bliv en del af tandlægen.dk

Ønsker du at være en del af et større fagligt fællesskab, drømmer du om at være med til at opbygge og drive en stor klinik eller ønsker du at sikre et trygt generationsskifte, så er tandlægen.dk måske noget for dig.