Mission, vision & værdier

Vores vision er at skabe den fagligt stærkeste tandlægekæde, som sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Det vil vi opnå gennem vores mission om:

  • At forebygge og behandle, så flest mulige danskere går regelmæssigt til tandlæge og får netop den behandling, der sikrer den bedste tandsundhed og generelle sundhed  hverken mere eller mindre.
  • At levere omsorg ved at sikre den bedste og mest trygge patientoplevelse i vores klinikker og gøre en særlig indsats for at øge tandsundheden hos udsatte grupper.
  • At lede branchen gennem uddannelse, ny teknologi og skabe øget gennemsigtighed om kvalitetsstandarder i branchen.
  • At tiltrække og fastholde branchens bedste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Vores daglige arbejde tager udgangspunkt i vores værdier.

I alt bestræber vi os på til stadighed at være:

samarbejde

Samarbejdende

I fællesskab tager vi ansvar for vores patienter, hinanden og os selv. På tværs af kæden tager vi ansvar for hinandens læring og står på mål sammen om at skabe den fagligt stærkeste kæde af tandlægeklinikker. Vi har en åben og ærlig tilgang og et klart mål om at tiltrække og fastholde branchen bedste medarbejdere, hvilket vi opnår ved en samarbejdende og teambaseret organisering, der drives af begejstring, højt til loftet og plads til initiativ, innovation og kompetenceudvikling.

omsorg

Omsorgsfulde

På alle niveauer udviser vi omsorg for vores patienter og hinanden. Vi vil sikre den bedste og mest trygge patientoplevelse i vores klinikker og sikre, at individuelle patientbehov tilgodeses i videst muligt omfang. Vi vil sikre et sundt og godt arbejdsmiljø med gensidig respekt for alle arbejdsfunktioner og individuelle behov. Som en del af vores vision om at løfte tandsundheden i Danmark vil vi tage et samfundsmæssigt socialt ansvar og gøre en indsats for udsatte grupper.

engagerede

Engagerede

Vi brænder for at gøre en forskel og løfte barren. Vi har modet til at udfordre det eksisterende i målet om at være bedst og yde den rette behandling og pleje til alle vores patienter, også når det kræver vedholdenhed og en ekstraordinær indsats. Vi vil lede branchen og være med til at skabe øget gennemsigtighed om kvalitetstandarder for derved at sikre danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

faglige

Faglige

Med afsæt i den fremmeste viden og metoder agerer vi med høj integritet og omhyggelighed i behandlingen af vores patienter. Vores mål er, at alle patienter får netop den behandling eller tilbud om forebyggelse, der sikrer både den bedste tandsundhed og den generelle sundhed som helhed. I regi af vores faglige fællesskaber og faglige råd vil vi dele viden og udvikle faglige standarder og guidelines der, koblet sammen med relevant kompetenceudvikling, sikrer den enkelte bedst mulig behandling og tandpleje.

job i tandlægekæde

Start din karriere her

Vi har stort fokus på trivsel og faglig udvikling hos tandlægen.dk, og med en flad organisationsstruktur er der rig mulighed for individuel udvikling og initiativer. Hos tandlægen.dk betyder fællesskab, faglighed og fremtid alt.

Vi har løbende ledige stillinger på vores klinikker rundt om i landet eller på vores hovedkontor. Se vores ledige stillinger og læs mere om de mange karriere- og uddannelsesmuligheder, vi kan tilbyde hos tandlægen.dk her.