Bliv klinikassistent hos tandlægen.dk

Vores klinikassistenter spiller en vigtig rolle i forhold til at skabe en god hverdag i klinikken for både behandlere og patienter.

Mulighed for efteruddannelse

Hos tandlægen.dk sætter vi den enkelte medarbejders faglige udvikling højt. Vi tilbyder vores klinikassistenter mulighed for at deltage i relevante kurser og efteruddannelse, så du bl.a. kan lære at lave lette tandrensninger, tage aftryk, lave røntgenoptagelser og meget mere. Hvert år mødes alle i kæden til arrangementet Fælles Fagdag, hvor vi netværker og får ny viden og inspiration.

Læs om vores uddannelser

Din trivsel i fokus

Foruden vores fokus på høj faglighed og god service til vores patienter, tilbyder vi vores medarbejdere egne ansvarsområder. Vi lægger desuden stor vægt på et godt arbejdsmiljø og har din trivsel i fokus.


Vil du være klinikassistent hos os?

Se ledige stillinger eller søg uopfordret

Klinikassistentelev

Hvis du overvejer at uddanne dig til klinikassistent, kan du som elev hos os supplere din teoretiske uddannelse med masser af praktisk erfaring på klinikken.

Hvad laver en klinikassistentelev?

Som tandklinikassistentelev vil du assistere tandlægen. Du vil også lære, hvordan du tager røntgenbilleder og vejleder patienter om deres tænder og mundhygiejne. Uddannelsen som tandklinikassistent varer 3 år og 6 måneder.

Læs mere om uddannelsen her

Hvordan er det at være klinikassistent hos tandlægen.dk?

Hør Stephanie fra tandlægen.dk Helsingør fortælle hvordan hun oplever hverdagen i Danmarks største tandlægekæde.

Nina Munk, Klinikassistent
Aalborg

Min faglighed bliver styrket af at arbejde sammen med mine dygtige kolleger om så det er tandlæger, tandplejere, teknikere eller andre klinikassistenter” Nina Munk, klinikassistent hos tandlægen.dk Aalborg.

Lia Madsen, klinikassistentelev
Varde

Jeg synes kombinationen af skoleophold og praktikperioder fungerer rigtig godt. Jeg har lært alt det praktiske og fået en masse ny viden på klinikken. Det bedste ved at være klinikassistentelev hos tandlægen.dk er mine kolleger og en rigtig god ledelse

Søg klinikassistent og -elevjob hos os

Ønsker du at blive en del af Danmarks største tandlægekæde med dygtige kolleger, fokus på faglighed og tilfredse patienter- så send os en ansøgning herunder.

Se ledige stillinger her

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her.