Bliv tandlæge hos tandlægen.dk

Ønsker du en hverdag med godt kollegaskab og høj faglighed? Så er Danmarks største tandlægekæde måske den rette arbejdsplads for dig. Vi ansætter tandlæger med forskellige profiler og karrieremæssige ønsker. Derfor er der plads til dig uanset om du er nyuddannet, har nogle års erfaring eller har specialiseret dig indenfor et specifikt behandlingsområde.

Her kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde og hvordan det er at være tandlæge hos tandlægen.dk.

Et stærkt team

Hverdagen på klinikken

Vi har et stærkt fagligt samarbejde på tværs af klinikkerne og en god og struktureret kultur omkring behandlermøder tandlæger og tandplejere imellem, hvor du kan forvente en aktiv sparring.

Vores hovedkontor hjælper vores 46 klinikker med administrative opgaver som markedsføring, økonomi og HR. Det giver personalet på klinikkerne mere tid til at fokusere på at give patienterne den bedst tænkelige behandling.

Tandlægejob

Trivsel og arbejdsmiljø

Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt. Derfor måler vi vores medarbejdertilfredshed to gange årligt og her scorer vi højt. * Det tror vi hænger sammen med vores fokus på work-life-balance, gode muligheder for specialisering og videreuddannelse og fantastiske kolleger- både på klinikkerne og hovedkontoret.

Gode muligheder for at dygtiggøre sig

Vi prioriterer din faglige udvikling. Hos os har du mulighed for at specialisere dig indenfor en specifik behandling, uddanne dig til klinikleder og tage kurser, så dine kompetencer er tidssvarende og imødekommer fremtidens krav til god tandbehandling.

Vi muliggør derfor på alle måder at du udvikler dig i faget:

Jeg får en bred palette af kurser, hvor flere også hænger sammen over længere tid, og muligheden for at kunne specialisere sig, giver rigtig gode muligheder for altid at kunne udvikle sig inden for faget. Selvom jeg kun har været ansat i nogle få måneder hos tandlægen.dk, har jeg allerede svært ved at se mig selv arbejde et andet sted” Jacob Høxbroe, tandlæge hos tandlægen.dk Karise.

* *Vores medarbejdertilfredshedsscore var på 80% i 2022 (gennemsnit for sundhedssektoren var 72%).

bliv klinikleder

Er drømmen at blive klinikleder?

Vi tilbyder en uddannelse, der klæder dig på til netop dette:

Flotte klinikker med det nyeste udstyr

De fleste af vores klinikker er nye, har mange klinikrum og er udstyret med avanceret teknologi som blandt andet CBCT-scannere og interorale Trioscannere. Derudover anvender vi digital 3D teknik til at fremstille kroner, broer, facader med mere.

Alle vores tandlæger modtager desuden et par lupbriller.

lupinbriller

Se mere