Tandplejer i tandlægen.dk

Vil du være med til at sikre danskernes tandsundhed? I tandlægen.dk har vi et mål om at være kendt som Danmarks fagligt stærkeste kæde. Det kræver dygtige behandlerteams med tandplejere og tandlæger, og derfor sætter vi faglig udvikling i fokus, så vi kan tilbyde vores patienter tidssvarende behandlinger ved brug af nye teknologier og behandlingsmetoder.

Din faglige udvikling som tandplejer er vigtig, og tandlægen.dk understøtter den ved at

  • betale dit medlemskab til Dansk Parodontologisk Selskab
  • give dig mulighed for at deltage i et attraktivt introforløb med bl.a. en bootcamp på tværs af klinikkerne, hvis du er nyuddannet tandplejer
  • støtte din deltagelse i formel videreuddannelse som tandplejer, primært PA-modul på diplomuddannelsen
  • afholde klyngemøder, hvor tandplejere fra forskellige klinikker indenfor samme geografiske klynge mødes og udveksler erfaringer og sparrer med hinanden.

Du får lupbriller,
for vores klinikker er moderne og digitale

Med høj faglighed og høj kvalitet følger behovet for relevant udstyr. Vores klinikker er digitale frontløbere og udstyret med moderne udstyr. Derfor tilbyder vi dig og alle vores ansatte tandplejere og tandlæger et par lupbriller, som betales af tandlægen.dk.

Du skal trives på din arbejdsplads

Tandlægen.dk har ikke kun fokus på faglighed og god service til vores patienter.
Vi har også fokus på dig som medarbejder og kan tilbyde dig

  • Fokus på arbejdsmiljø og din fysiske trivsel. Det gør vi blandt andet gennem tiltag som ”Red min krop”. Gennem simple elastikøvelser, på et niveau hvor alle kan deltage, bidrager vi til at alle medarbejdere får færre smerter i nakke, skuldre og ryg og et generelt bedre velvære.
  • Tillid og ansvar. Som tandplejer er du en naturlig del af behandlerteamet med ansvar for tandsundhed og forebyggelse på klinikken i samarbejde med dine tandplejerkollegaer.
  • Fællesskab. Med over 50 klinikker fordelt over hele landet kan tandlægen.dk både tilbyde et fællesskab på tværs af landet, lokalt fællesskab med klinikker i samme geografiske område og naturligvis på klinikken. I tandlægen.dk har vi plads til alle typer medarbejdere – både med lav og høj anciennitet, specialister og generalister.
  • Attraktiv lønmodel efter dit valg og bonus. Vi tilbyder dig valget mellem tre attraktive lønpakker, og kender du en dygtig tandplejer, der også skal blive en del af tandlægen.dk, kan du som “findeløn” modtage en henvisningsbonus.

Lyder det interessant?


Ønsker du at være en del af en stor og stærk tandplejergruppe i tandlægen.dk, så kontakt os og hør mere