Bliv tandplejer hos tandlægen.dk

Vil du være med til at forbedre danskernes tandsundhed og spille en essentiel rolle i klinikken? Så er en stilling som tandplejer hos tandlægen.dk måske det rette for dig. Hos os er der plads til dig uanset om du er helt nyuddannet eller har mange års erfaring fra faget. Det vigtigste er, at du har lyst at dygtiggøre dig og trives med glade kolleger og loyale patienter.

En essentiel rolle

Vores tandplejere spiller en uundværlig rolle i klinikken. Det gør de på grund af deres unikke kompetencer inden for forebyggelse, diagnosticering samt PA-behandlinger.

Fagligheden i højsædet

Vi tager din faglighed seriøst og ønsker at bidrage til, at du kan blive ved at udvikle dine kompetencer. Derfor tilbyder vi vores tandplejere en lang række interne kurser og uddannelsesprogrammer.

Udover den daglige sparring og oplæring i klinikken afholder vi klyngemøder, hvor tandplejere fra forskellige klinikker indenfor samme geografiske klynge mødes til erfaringsudveksling og faglig sparring.

Tilfredse medarbejdere = tilfredse patienter

Vores medarbejdere har en stor arbejdsglæde*. Det tror vi, der kan være flere årsager til. Vi tilbyder nemlig et stærkt kollegaskab, et hovedkontor som bidrager med hjælp til HR, økonomi og markedsføring og sidst men ikke mindst et fokus på altid at dygtiggøre vores medarbejdere ved hjælp af videreuddannelse, sparring og kurser.

Den store arbejdsglæde lader til at smitte af i det daglige- vi kan i hvert fald prale af loyale og tilfredse patienter, hvis positive anmeldelser har bragt os en Trustpilot score på hele 4.9 stjerner.

Og meget mere
Derudover tilbyder vi en attraktiv lønmodel, medlemskab til Dansk Parodontologisk Selskab og egne lupbriller.

Søg tandplejer job hos os

Ønsker du at blive en del af Danmarks største tandlægekæde med dygtige kolleger, fokus på faglighed og tilfredse patienter- så send os en ansøgning herunder.

Se ledige stillinger her

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her.

*GAIS medarbejdertilfredshedsundersøgelse blandt tandlægen.dk medarbejdere 2023. Samlet jobtilfredshedsscore er 80- gennemsnit for sundhedssektoren 72.