Karriere - Fordi fællesskab, faglighed og fremtid betyder alt

Tandlægen.dk er i stærk vækst. Derfor har vi løbende ledige stillinger både på vores klinikker rundt om i landet og på kædens hovedkontor i Lyngby.

Vores organisationsstruktur er flad, og det har stor betydning for os alle, at der er mulighed for individuel udvikling og innovative initiativer i dagligdagen.

Vi har fokus på behovet for videreuddannelse. Derfor har vi udviklet vores egne uddannelser for både nyuddannede tandlæger og nyuddannede tandplejere, samt for tandlæger, der ønsker at være klinikledere. Har du ønsker om at specialisere dig i den ene eller anden retning, så tager vi højde for det i vores ansættelsesvilkår. Vi anerkender behovet for specialisering og videreuddannelse, og derfor sammensætter vi individuelle uddannelsespakker.

Kædens faglige niveau, driftens resultat og arbejdspladsens kultur afspejler summen af de ansattes engagement og patienternes tilfredshed. Så trives du i en organisation, hvor der er højt til loftet, omgangstonen er rar og åben, og deler du vores passion for nytænkning og faglig udvikling, så er tandlægen.dk et sted for dig.

Søg job i tandlægen.dk

Vi er en tandlægekæde i stærk vækst. Vores klinikker har vokseværk, og vi er altid på udkig efter mere personale. Se alle de ledige stillinger i tandlægen.dk’s klinikker og på hovedkontoret eller send os en uopfordret ansøgning, så du kan blive en del af Danmarks største kæde.

Se ledige stillinger her

Tandlægen.dk som arbejdsplads

Vores klinikker er kendetegnet ved at være store og moderne klinikker, hvor samarbejde og faglig sparing er afsættet for en god arbejdsdag. I en organisation med 800 ansatte er der rig mulighed for både at bygge faglige og sociale netværk og vidensdele på tværs af klinikker og teams.

Selvom tandlægen.dk som arbejdsplads ligger over gennemsnittet af danske arbejdspladser, når det kommer til trivsel, så arbejder vi aktivt med at sikre endnu bedre trivsel på vores klinikker landet over.

Mød de ansatte

Uddannelse

Hos tandlægen.dk arbejder vi målrettet med at uddanne vores medarbejdere og vi har derfor mange karrieremuligheder. Vi ønsker at understøtte og udvikle vores ansatte fagligt.

Vi har udviklet interne uddannelsesprogrammer og kurser, der sikrer vores ansatte en god karriere.

Læs mere her