Bliv klinikleder i tandlægen.dk

Vil du være klinikleder i fremtiden og arbejder du i dag på en klinik, hvor et generationsskifte ikke er i sigte, så betyder det ikke, at du ikke kan gå den vej i din udvikling og karriere. Hos tandlægen.dk får du mulighed for at udleve dine ambitioner om at være klinikleder uden selv at skulle opbygge eller selvstændigt købe egen klinik.

Vi har udviklet en lederuddannelse, hvor du som kommende klinikleder bliver rustet til at varetage personaleledelsen og driftledelsen, samt hvordan du præger den strategiske og organisatoriske udvikling af klinikken, herunder klinikkens faglige profil og visioner.

I tandlægen.dk er det nemlig klinikejerne der ejer marioteten af tandlægen.dk, og det er den enkelte klinikerejer, som er primær ejer af klinikken. Det vil sige at kliniklederen er selvstændig og driver klinikken lokalt, men kan drage nytte af støtte og sparring fra hovedkontoret i tandlægen.dk, som vil supportere dig i forhold til personale, drift, markedsføring m.m.

Du bliver en del af ledernetværket for kommende klinikledere, hvor I kan sparre og dele erfaringer med hinanden på tværs af klinikkerne.

Se ledige stillinger her

Vil du være en del af tandlægen.dk's lederuddannelsesprogram?

Du kan læse mere om lederuddannelsen og vores proces for screening af potentielle kandidater til lederuddannelsen her

Hvis du synes, det lyder interessant, og du gerne vil høre mere, så kontakt Kim Gommesen, Relationchef i tandlægen.dk, og hør mere om hvilket klinik-match vi kan tilbyde dig. Kim har indgående branchekendskab, fingeren på pulsen og sammen finder I den bedste løsning for din fremtidige karriere i tandlægen.dk.

Kontakt Kim Gommesen på mail: kg@tandlaegen.dk