Priser

Se priserne på vores behandlinger herunder. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken. Priserne herunder er vejledende og et endeligt prisoverslag og en behandlingsplan kan først udarbejdes efter en undersøgelse og diagnostik hos os.

Sådan fastsættes tandlægepriser
Det offentlige tilskud på en række tandplejeydelser er fastlagt imellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen. Det betyder, at det tilskud, du får, og den pris, du betaler, er ens for en række behandlinger, ligegyldigt hvilken tandlægeklinik du bliver undersøgt og behandlet på. Det gælder fx undersøgelser, tandrensninger og tandudtræk. Visse ydelser er imidlertid prisbestemt af den enkelte tandklinik, fx rodbehandlinger, tandfyldninger og tandblegninger. Behandlingsplan og pris vil altid være baseret på din aktuelle tandstatus og -sundhed. Spørg på klinikken.

Del din tandlægeregning op
Som patient hos os har du mulighed for at få en overskuelig betalingsordning gennem Resurs Bank. Med ordningen kan du med en fast månedlig ydelse dele din betaling op over eksempelvis ét år.