tandlægen.dk Nørrebro Jagtvej

Mød tandlægerne

Vi er en mindre tandklinik beliggende i hjertet af Nørrebro, og vi stræber efter at give vores patienter en god oplevelse, hvor kvalitet og ikke mindst til en fornuftig pris er i højsædet.

På klinikken er vi et veluddannet og professionelt team af tre tandlæger, en tandplejer og fem klinikassistenter, og vi udfører de fleste behandlinger, så du kan komme i de samme, trygge rammer, også hvis du har brug for en mere omfattende behandling.

Vi går op i altid at have en god dialog med vores patienter, så du får den behandling, du ønsker. Derfor rådgiver og forklarer vi – også undervejs i behandlingsforløb – så du altid kender status på din behandling og kan føle dig tryg, både når det gælder dine tænder og din økonomi.

Behandlinger

Ved at forebygge er det ofte muligt at stoppe tandproblemer i opløbsfasen, så det ikke bliver nødvendigt at reparere. Men skulle uheldet være ude, behandler vi selvfølgelig for caries og parodontose, ligesom vi også udfører rod- og implantatbehandlinger, kroner og broer, laver tandblegninger, kosmetiske behandlinger og meget mere.

Vores mål hos tandlægen.dk Nørrebro Jagtvej er, at du skal kunne bevare dine naturlige tænder længst muligt, og derfor vil vores behandlingstilbud primært være forebyggende. Vi tilstræber åbenhed, en god kontakt og dialog, så vi kan indfri dine ønsker og forventninger.

Mød teamet

Du skal føle dig godt tilpas.

Hos tandlægen.dk Nørrebro Jagtvej lægger vi stor vægt på at holde os opdateret med den nyeste viden om tandpleje, såvel behandlingsmetoder og materialer. Alle medarbejdere deltager derfor løbende i kurser, så vi fagligt altid opdaterede på, hvad der sker af forbedringer og ændringer indenfor moderne tandpleje. Det gør vi for både at kunne udføre vores arbejde i en høj kvalitet, men også fordi det skaber tryghed for dig som patient at vide, at du altid er i kompetente hænder og får den bedste mulige og mest opdaterede behandling.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Vil du anbefale tandlægen.dk Nørrebro Jagtvej
Tak for din bedømmelse :)