Praktisk information om tandlægen.dk Østerbro

Her finder du praktisk information om klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en tidligere eller kommende behandling, eller hvis du er i tvivl om noget praktisk.

Husk! Du skal bruge dit fysiske eller digitale sundhedskort til at registrere din ankomst. På den måde er du sikker på, at vi som behandlere får adgang til dine aktuelle sundheds- og adresseoplysninger.

Finansiering

Finansiering af din tandbehandling på Østerbro

Som patient hos os har du mulighed for at få en overskuelig betalingsordning gennem Resurs Bank. Med ordningen kan du med en fast månedlig ydelse dele din betaling op over eksempelvis ét år. Det kan være en fordel, hvis du fx skal gennemgå en omfattende tandbehandling, som strækker sig over mange gange, eller hvis du er i en økonomisk situation, som gør det attraktivt at dele betalingen op i mindre bidder. Spørg klinikken om netop dine muligheder.

Studierabat på Østerbro

Studierabat på Østerbro?

Vi tilbyder desværre ikke studierabat, men hvis du er mellem 18 og 21 år gammel, kan du komme helt gratis til tandlæge. Det blev vedtaget som en del af den finanslov, der blev indgået i december 2021 **

**Ordningen indfases gradvist med én årgang om året, frem til at den er fuldt implementeret i 2025. Så den gælder for de 18-20-årige i 2024, og for de 18-21-årige i 2025.

Medarbejderoversigt

Akuttandlæge Østerbro

Hvis du får behov for akut tandlægehjælp, er du velkommen til at henvende dig på klinikken inden for vores åbningstid eller kontakte os på tlf. 39 29 93 00.

Hvis der sker noget med dine tænder i din ferie, og det ikke er forbundet med akut smerte – så ring til klinikken for at få vejledning og råd.

Tandlægevagten

Uden for klinikkens åbningstider henviser vi til tandlægevagten.

København

Oslo Plads 14

2100 København Ø

Tlf.: 29 60 01 11

Nordsjælland, Hillerød

Carlsbergvej 13

3400 Hillerød

Tlf.: 29 60 01 11

Slagelse

Æblehaven 2

4200 Slagelse

Tlf.: 70 25 00 41

For tandlæger

Henvis patient

Vi modtager patienthenvisninger på stort set alle behandlinger.
På tandlaegeguiden.dk kan du finde den rette behandler nær din patient og henvise direkte gennem EDI-portalen.

henvis patient