Lyngby Implantatcenter

Har du brug for et tandimplantat?

tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter har specialiseret sig i alle former for kirurgiske tandbehandlinger og tandimplantater.

Tidligere var aftagelige tandproteser den bedste og eneste løsning, hvis man havde mistet en eller flere tænder, fx pga. paradentose eller anden tandsygdom.
I dag findes der dog et alternativ til tandprotesen, for i mere end 45 år har vores tandlæger i Lyngby kunne operere kunstige rødder ind i kæberne – også kaldet implantater.

Hos tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter, har vores tandlæger stor erfaring med tandimplantater, og vil også gerne hjælpe dig.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få et tandimplantat.
Ring til os på tlf. 45 87 01 90 eller send os en mail

Hvad er et tandimplantat? – kort fortalt

Implantater kan erstatte en eller flere manglende tænder.

Implantatet er en lille metalskrue, som erstatter din mistede tandrod. Implantatet er lavet af det naturligt forekommende metal titanium, som er biokompatibelt. Derfor gror knogleceller fra kæben fast på overfladen af implantatet, og på den måde vil tandimplantatet komme til at sidde fast i din kæbe efter en helingstid på normalt 8-12 uger.

Når tandimplantatet sidder fast, kan det overtage den oprindelige tandrods funktion.
Der kan monteres nye tænder i form af kroner eller broer på tandimplantatet, eller hvis du har tandproteser kan tryklåse monteres på tandimplantaterne og på den måde fastholde dine tandproteser.

Læs mere om tandimplantater her

Forundersøgelse på vores tandlæge klinik i Lyngby

Tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter er en stor og moderne klinik, der ligger centralt placeret på Lyngby Hovedgade 27-29, 3. sal.
Her har vores tandlæger lavet mange tandimplanter, og du er derfor i gode og trygge hænder hos vores dygtige og erfarne behandlerteam.
For at afgøre om vi kan hjælpe dig med en behandling med tandimplantater, har vi behov for at lave en forundersøgelse.

Forundersøgelserne er grundlaget for, at vi kan planlægge den bedste behandling for dig. Derfor laver vi en grundig undersøgelse af din mund, kæber og tænder, som sammenholdes med en røntgenundersøgelse af dine kæber og tænder, inden din implantatbehandling går i gang.

Røntgenundersøgelsen kan være de små røntgenbilleder, du kender fra almindelig tandbehandling, men ofte vil der være behov for et større oversigtsbillede, hvor tandlægen kan se hele din kæbe med tænder, bihuler, nerver osv.

På baggrund af forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingsplan og giver dig et overblik over den fulde pris på behandlingen, som du tager stilling til og godkender, før vi går i gang.

Bestil tid hos os i dag, og besøg os i klinikken, centralt beliggende i midt i Lyngby.
Ring til os på tlf. 45 87 01 90 eller send os en mail

Du er i gode hænder hos vores tandkirurger og tandlæger i Lyngby

Hos tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter har vi tilknyttet kirurger og specialister, der varetager de kirurgiske tandbehandlinger.

På vores tandklinik, der ligger centralt placeret på Lyngby Hovedgade, kan du møde vores fire dygtige og erfarne kirurger:

Du kan læse om tandkirurgisk arbejde her

  • Ole Schwartz er specialtandlæge i kæbekirurgi Ph.D. og udfører avancerede implantatbehandlinger, kæbegenopbygning og alle former for tandkirurgisk arbejde. Ole Schwartz behandler ofte børn og unge i forbindelse med tandkirurgiske behandlinger.
  • Thomas Kofod er specialtandlæge i kæbekirurg Ph.D. og foretager avanceret kirurgi indenfor rekonstruktion og orale korrektioner.
  • Niels Ulrich Hermund er specialtandlæge i kæbekirurgi Ph.D. og gennemfører alle former for tandkirurgiske behandling.
  • Morten Grauballe er tandlæge Ph.D, udfører implantat-, parodontal og peri-implantitis behandlinger.
  • Even Nisja og Rasmus Kuniss-Kriegbaum er specialtandlæger i kæbekirurgi og genemfører alle former for tandkirurgiske behandlinger.

Er du tandlæge og har behov for at henvise patienter til tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter, så læs mere under henvisning.