Praktisk information om tandlægen.dk Islands Brygge

Her finder du praktisk information om klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en tidligere eller kommende behandling, eller hvis du er i tvivl om noget praktisk.

Husk! Du skal bruge dit fysiske eller digitale sundhedskort til at registrere din ankomst. På den måde er du sikker på, at vi som behandlere får adgang til dine aktuelle sundheds- og adresseoplysninger.

Betalingspolitik og betalingsmuligheder

Betalingspolitik og betalingsmuligheder

Der betales ved endt behandling. Mobilepay, kontant, Dankort, Visa og American Express modtages.

Billig tandlæge på Amager?

Betalingsordning

Som patient hos os har du mulighed for at få en overskuelig betalingsordning gennem Resurs Bank. Med ordningen kan du med en fast månedlig ydelse dele din betaling op over eksempelvis ét år. Det kan være en fordel, hvis du fx skal gennemgå en omfattende tandbehandling, som strækker sig over mange gange, eller hvis du er i en økonomisk situation, som gør det attraktivt at dele betalingen op i mindre bidder. Spørg klinikken om netop dine muligheder.

Afbud, sene afbud eller udeblivelser

Afbud, sene afbud eller udeblivelser

Husk at melde afbud til din tid i god tid. Ved udeblivelse er vi desværre nødt til at fakturere, eftersom vi ikke kan nå at få en anden patient i stolen, hvis vi står og venter forgæves på, at du kommer.

Forsinkelser/ventetid

Forsinkelser/ventetid

Hvis vi mod forventning bliver forsinket, giver vi naturligvis besked så hurtigt som muligt. Vi gør alt for helt at undgå forsinkelser, men særligt i forbindelse med akutte patienter kan det nogle gange være svært helt at undgå. Vi gør imidlertid alt for at nedbringe ventetiden mest muligt.

Dit første besøg hos os

Når du besøger os første gang, afsætter vi god tid til undersøgelse, indhenter eksisterende røntgen, fotomateriale, journal, og hvad der ellers kan være relevant i vores samarbejde.

En børnevenlig tandlæge

En børnevenlig tandlæge

I vores hyggelige venteværelse er der plads til både børn og barnevogne. Klinikken har en elevator, som er stor nok til en barnevogn, og der er puslebord på toilettet.

Sprog

Sprog

Vi taler dansk og engelsk og kan efter forudgående aftale tolke på arabisk. Kontakt receptionen, eller skriv/ring til os.

Medarbejderoversigt

Akuttandlæge Islands Brygge

Søger du akut en tandlæge på Amager, er du velkommen til at henvende dig på klinikken i vores åbningstid eller ringe til os på tlf. 32 57 75 44.

Tandlægevagten Amager

Ved akut behov for tandlægevagt uden for klinikkens åbningstid kan du kontakte tandskadevagten Region Hovedstaden

via akuttelefonen 1813, som svarer hele døgnet.

Tandlægevagten

Oslo Plads 14

2100 København Ø

Tlf. 70 25 00 41

For tandlæger

Henvis patient

Vi modtager patienthenvisninger på stort set alle behandlinger.
På tandlaegeguiden.dk kan du finde den rette behandler nær din patient og henvise direkte gennem EDI-portalen.

henvis patient