Praktisk information om tandlægen.dk Hedensted

Her finder du praktisk information om klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en tidligere eller kommende behandling, eller hvis du er i tvivl om noget praktisk.

Er du blevet forhindret i at møde til den aftalte tid, er det yderst vigtigt, at du melder afbud hurtigst muligt - og senest dagen før inden kl. 12.00 på tlf. 75 89 13 00.

Så husk at melde afbud i tide – og få med det samme aftalt en ny tid, som passer dig bedre. Sene eller gentagne afbud vil blive betragtet som udeblivelser. Vi opkræver et honorar fastsat af Sygesikringen og Tandlægeforeningen, hvis du ikke møder op til en aftalt tid.

Husk! Du skal bruge dit fysiske eller digitale sundhedskort til at registrere din ankomst. På den måde er du sikker på, at vi som behandlere får adgang til dine aktuelle sundheds- og adresseoplysninger.

Garanti

Garanti

Forbrugerstyrelsens almindelige garanti på behandlinger. Fast protetik 5 år.

Forsinkelser

Forsinkelser

Vi bestræber os på at overholde de aftalte tider, men akutte patienter kan desværre medføre ventetid. Vi giver naturligvis altid besked så hurtigt som overhovedet muligt og gør alt for at mindske evt. ventetid mest muligt.

Betalingsmuligheder hos tandlægerne i Århus C

Betalingsmuligheder

Vi modtager kontant betaling og de fleste former for betalingskort.

sygeforsikring danmark tandlæge

Sygeforsikringen Danmark

Medlemskab af Sygeforsikringen “danmark” kan være fordelagtigt – tal eventuelt med tandlægen. Endvidere anbefaler vi, at du tegner en ulykkesforsikring, der dækker tandskader. Hør dit forsikringsselskab om mulighederne.

Medarbejderoversigt

Akuttandlæge i Hedensted

Hvis du har brug for akut og hurtig hjælp, er du velkommen til at henvende dig i klinikken inden for vores åbningstid eller kontakte os på tlf. 75 89 13 00.

Ved akut opstået tandpine eller tandskade uden for vores åbningstid kan du kontakte Tandlægevagten i Region Midtjylland.

Tandlægevagten

telefon 99 44 08 09.

Telefontid:

Fredag kl. 18.00-19.00.

Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00-11.00 og kl. 12.00-13.00.