Praktisk information om tandlægen.dk Forum

Her finder du praktisk information om klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en tidligere eller kommende behandling, eller hvis du er i tvivl om noget praktisk.

Husk! Du skal bruge dit fysiske eller digitale sundhedskort til at registrere din ankomst. På den måde er du sikker på, at vi som behandlere får adgang til dine aktuelle sundheds- og adresseoplysninger.

Afbud

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til den aftalte tid, bedes du kontakte os hurtigst muligt for at aftale en ny tid. Ved udeblivelse kan du blive takseret for den afsatte tid i henhold til sygesikringsoverenskomstens regler.

sygeforsikring danmark tandlæge

Sygeforsikringen Danmark

Medlemskab af Sygeforsikringen “danmark” kan være fordelagtigt – tal eventuelt med tandlægen. Endvidere anbefaler vi, at du tegner en ulykkesforsikring, der dækker tandskader. Hør dit forsikringsselskab om mulighederne.

Medarbejderoversigt

Akuttandlæge Forum

Hvis du har behov for akut og hurtig tandlægehjælp, er du velkommen til at henvende dig på klinikken inden for vores åbningstid eller kontakte os på tlf. 38 34 42 22.

Uden for klinikkens åbningstid

Kontakt tandskadevagten Region Hovedstaden via akuttelefon 1813, som svarer hele døgnet.

Tandlægevagt Frederiksberg

Den nærmeste vagttandlæge ligger Oslo Plads 14,

2100 København Ø.

Tlf. 70 25 00 41

Tandskadevagtens åbningstider

Mandag-fredag: 16:00 – 07:00

Lørdag, søn- og helligdage: Hele døgnet