Praktisk information om tandlægen.dk Aarhus

Her finder du praktisk information om klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en tidligere eller kommende behandling, eller hvis du er i tvivl om noget praktisk.

Husk! Du skal bruge dit fysiske eller digitale sundhedskort til at registrere din ankomst. På den måde er du sikker på, at vi som behandlere får adgang til dine aktuelle sundheds- og adresseoplysninger.

sygeforsikring danmark tandlæge

Sygeforsikringen Danmark

Medlemskab af Sygeforsikringen “danmark” kan være fordelagtigt – tal eventuelt med tandlægen. Endvidere anbefaler vi, at du tegner en ulykkesforsikring, der dækker tandskader. Hør dit forsikringsselskab om mulighederne.

Garanti på behandlinger

Garanti på behandlinger

Vi udleverer breve med garanti på implantater og kronebehandlinger, som gælder henholdsvis 10 år og 5 år, med faldende ”dækning”over tid. Kontakt os for nærmere information.

Betalingsmuligheder hos tandlægerne i Århus C

Betalingsmuligheder

Vi modtager både kontant betaling (dog maksimalt 14.999 kr.) og de fleste former for betalingskort. Vi modtager ikke Mobilepay.

afbud tandlæge allerød

Ved afbud

Er du blevet forhindret i at møde til den aftalte tid, er det vigtigt, at du melder afbud hurtigst muligt – og senest dagen før kl. 10.00 på tlf. 86 13 26 36. Afbud via mail skal gives 2 dage før og ikke op til en weekend. I tilfælde af udeblivelse kan du blive faktureret for den tid, der var afsat til dig, efter gældende regler.

Medarbejderoversigt i Århus C

Akut tandlæge i Aarhus C

Har du brug en akut tandlæge i Århus, kan du kontakte klinikken i vores åbningstid på telefon: 86 13 26 36 eller blot møde op.

Vi modtager også børn, der har behov for nødbehandling i skolens ferie.

Tandlægevagt Århus
Ved akut opstået tandpine eller tandskade uden for klinikkens åbningstid kan du kontakte Tandlægevagten i Århus på telefon 23 62 02 01.

For tandlæger

Henvis patient

Vi modtager patienthenvisninger på stort set alle behandlinger.
På tandlaegeguiden.dk kan du finde den rette behandler nær din patient og henvise direkte gennem EDI-portalen.

henvis patient Århus