Smile-Lab tandlægen.dk Aalborg

Hos tandlægen.dk Aalborg går vi ind for det vi kalder komplet tandpleje. Hvilket betyder, at vi vægter de sundhedsmæssige, de funktionelle og de æstetiske aspekter ved et tandsæt lige højt. Vores dygtige smile-team som består af tandlæger, laboratorieteknikere og tandplejere står klar til at give dig den bedste løsning. Ofte har mindre justeringer som eksempelvis en tandblegning, udskiftning af misfarvede plastfyldninger eller ny formgivning med plast eller porcelæn en stor effekt.

Ønsker du et smukkere smil?

Tandregulering Aalborg

Der er sket en stor teknologisk udvikling inden for tandlægefaget. Især ved tandretninger har de nye teknologier nogle klare fordele. Det er f.eks. ved vores behandling med Invisalign, hvis koncept består af gennemsigtige skinner, der diskret retter patientens tænder.

tandregulering aalborg

Tandblegning Aalborg

Tandblegning og andre æstetiske tandbehandlinger kræver ikke bare stor ekspertise, men i særdeleshed et dygtigt samarbejdende team af tandlæge, tandtekniker og producent. Eksempler på kosmetiske tandbehandlinger vi udfører:

  • tandblegning
  • ny formgivning af tænderne med plast eller porcelænsfacader
  • tandkroner eller bro
  • erstatning af ældre eller slidt tandkrone
  • regulering (tandrettelse) med Invisalign®

Et smukt smil handler ikke kun om æstetik

En af de vigtigste faktorer i komplet og kosmetisk tandpleje er at skabe en balance mellem kæbeled, muskulatur i ansigt og tænder. Hos tandlægen.dk Aaborg Smile-Lab tilbyder vi ikke kun æstetisk smukke tandbehandlinger, men tandbehandlinger som er nøje afstemt efter patientens bidmønster, kæbeledsbevægelser, ansigtets muskulatur og form – og ikke mindst smilelinjer. Ubalance i tandsættet kan være årsag til mange ting: uhensigtsmæssig slitage tænder, der går i stykker eller rykker sig gener såsom hovedpine samt nakke- og muskelsmerter

Invisalign Aalborg

Med Smiledesign i højsædet

Bestil tid til en smile-konsultation

Her vil der være tid til at tale om ønsker for at forskønne dit smil.
Vi vil desuden have mulighed for at vise dig en digital simulation af dit nye smil.

Du kan også ringe bestille tid til en smile-konsultation i vores Smile-Lab.
Ring og hør mere om dine muligheder på: 98 12 70 01