tandlægen.dk Forum & implantatcenter

Har du svært ved at tygge, eller oplever du smerter i kæben? 

Forkert bidfunktion kan have mange årsager og symptomer. Heldigvis er der meget tandlægen kan gøre for at rette en skade og give bedre livskvalitet.
Tandlæge/oral fysiolog Per Stylvig er ny kollega på tandlægen.dk Forum & Implantatcenter. Han er anerkendt i både ind- og udland for sin store viden om bidfunktion.

”Det er glæden ved at hjælpe mennesker til at få en bedre livskvalitet, som er en af de største arbejdsmæssige drivkræfter for mig i mit virke,” siger Per Stylvig.

Mød tandlægerne

Tandlægerne hos tandlægen.dk Forum og implantatcenter på Frederiksberg hører til blandt Danmarks mest erfarne behandlere med tandimplantater.

Siden 1995 har vi udført komplicerede tandbehandlinger dagligt, og vi forestår hele behandlingen, fra implantat til færdig tand, ligesom vi kun benytter originale implantater fra Straumann i Schweiz.

Vi tilbyder altid en fast pris på din tandimplantatbehandling, garanti og vedligeholdelse, hvilket sikrer dig tryghed nu og i fremtiden.

Mød teamet

Under behandlingen vægter vi vores patienters velbefindende meget højt - vi sætter kort sagt en ære i at behandle dig, som vi gerne selv vil behandles.

Klinikken er bygget i 2007 og er flot, moderne og lækkert indrettet med adresse centralt på Frederiksberg.
Og så har vi selvfølgelig fokus på optimal klinikhygiejne og bruger derfor avanceret sterilisationsudstyr for at sikre den højeste hygiejnestandard.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Patient udtalelser for Forum Implantatcenter

“Jeg kan med god samvittighed anbefale klinikken og har allerede gjort det.”

“Alle pengene værd, 5 stjerner herfra”

“Erfaring og rutine med tandimplantater gjorde, at jeg følte mig i trygge hænder.”

“Poul Jensen”

“Margareta Bertram”

“God rådgivning!”

“Styrket mit sociale liv”

“Et meget tilfredsstillende forløb og resultat”

“Utrolig professionelle”

“Behandling til et 12 - tal”

“I samråd med mig, fandt vi en rigtig god og yderst professionel løsning”

Jeg har fulgt Peter Gade i mange år


Jeg har fulgt Tandlæge Peter Gade i mange år. Først via min hustru på klinikken i Vanløse, og derefter da klinikken flyttede til Frederiksberg. Det har altid været vigtigt for mig at passe mine tænder og dermed også mine tandlægebesøg. Jeg har været fuldt ud tilfreds med det arbejde, jeg har fået udført, både større behandlinger som implantater og broer samt mindre behandlinger. De første bro’er og implantater har jeg nu haft i over 14 år, og de fungerer stadig perfekt. Peter er god til at forklare forløbet, og jeg føler mig tryg i hans hænder. For mig hænger pæne og funktionelle tænder sammen med god livskvalitet især i øjeblikket, hvor jeg ikke er så mobil., som jeg plejer at være.

- Poul Jensen
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

God rådgivning!


Efter i mange år at have haft problemer med mine tænder, opsøgte jeg Peter Gade for at få et godt råd.

Peter gav mig en meget let forståelig orientering om de forskellige muligheder der fandtes, og han forklarede på jævnt dansk, hvordan han kunne hjælpe mig. Da jeg forlod klinikken, havde jeg en overbevisning om, at jeg ikke ville blive skuffet – og det har til fulde vist sig at holde stik. Jeg fulgte Peter Gade’s råd og fik lavet både over- og undermunden.

Hele forløbet var yderst professionelt, og hele team’et i klinikken er meget hjælpsomme og venlige.

Det er nu en del år siden jeg blev færdigbehandlet, og mine tænder fungerer perfekt – som var det mine egne!

- Suk Chul Kim
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

Føles helt naturligt

Jeg har siden 2013 været patient hos tandlægen.dk det tidligere Forum Tandlæge & Implantatcenter. Jeg kom til et informationsmøde hvor jeg fik grundig rådgivning om behandlingsmuligheder og priser i et sprog der var til at forstå.

Mine tænder var meget ødelagte med gamle broer og stod ikke til at redde. Jeg fik sat implantater ind og har fået faste tænder der tygger fantastisk og ser flotte ud, helt smertefrit.

Resultatet er meget bedre end jeg havde turde forvente og håbe på, alt føles helt naturligt og jeg har fået meget bedre livskvalitet. Der er en behagelig stemning på klinikken og der er rigtig rart at komme der, og så er hele personalet søde og imødekommende.

Jeg arbejder frivilligt i Danske seniorer og gør med glæde reklame der samt til familie og venner.

Jeg har også været ovre og vise min tidligere tandlæge inde i byen mine nye tænder, og han er glad på mine vegne for det gjorde arbejde.

- Anni Østergaard
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

Nye tryklåsproteser

Jeg faldt over jeres annonce i Ældresagen. Havde lige solgt mit hus, så nu var der luft i økonomien til endelig at få lavet mine tænder.

Jeg ringede og bestilte en tid, og få dage efter var jeg til konsultation hos tandlæge Peter Gade. Han var både venlig og meget grundig. Forklarede mig hele behandlingen. Hvilke muligheder jeg havde og så videre, samt lavede et prisoverslag til mig.

Hele atmosfæren på klinikken var så hyggelig og venlig. Man kan tydeligt mærke at de alle elsker deres arbejdsplads.

Jeg valgte at få lavet tandimplantater, og jeg er simpelthen så glad for mine nye tænder. Jeg får ros fra alle mine veninder og folk jeg møder. De fleste sige faktisk, at jeg ser meget yngre ud.
Mine tænder funger helt perfekt. Jeg er mere end tilfreds. Resultatet overstiger langt mine forventninger.

- Bente Simonsen
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

Den bedste behandling

Vi var på besøg hos nogle venner fra Ældresagen, som havde været hos jer og fået lavet tænder. Jeg syntes det var rigtig flot, så derfor anbefalede de mig at bestille tid til en snak hos jer.

Efter at have været forbi mange tandlægeklinikker er det meget overraskende, hvor ”familiære” i alle er. Det føles slet ikke som en typisk ”steril” klinik, men meget meget rart og trygt. Jeg er utrolig glad for at komme her.

Peter Gade er rigtig god til at forklare tandbehandlingen og hele personalet er dygtige og meget professionelle.

I dag anbefaler jeg klinikken til alle, der vil have den bedste behandling.

Ikke dem der vil spare penge her og nu. For kvalitet koster lidt mere, og til gengæld får man også nogle tænder der holder i rigtig mange år.

Vores venner fra Ældresagen, syntes at mine tænder er blevet super flotte.

- Giacomo Ricci
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

Grundig information

Jeg havde en bro i overmunden, hvor den ene tand var knækket af. Efter at have set annoncerne i Ældresagen fra tandlægen.dk det tidligere Forum Tandlæge og implantatcenter, besluttede jeg mig for at prøve dem. De ligger tæt på hvor jeg bor.

Jeg kom på klinikken efter ca en uge, hvor jeg blev modtaget af søde og professionelle mennesker. Da jeg kom ind til tandlægen, fik jeg en meget omhyggelig gennemgang af mine tænder. Jeg blev grundig og forståeligt informeret om hvad der kunne gøres med mine tænder – også om prisen samt hvad jeg kunne forvente undervejs i behandlingsforløbet.

Jeg endte med en teleskopprotese i overmunden, som sidder fantastisk godt fast – helt uden at vippe. Jeg følte mig i gode hænder under hele behandlingen, og er meget meget glad for det resultat tandlægen har lavet. Jeg havde slet ikke regnet med så flot et resultat.

- Lisbeth Leth Nyholm
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

Fast og stabil delprotese

Jeg fandt jeres annonce i Ældresagens blad og bestilte tid til et implantatmøde. Et rigtig fint møde, hvor jeg fik svar på mine spørgsmål. Det er nemt at komme til klinikken – de har deres egne P-pladser. Derefter bestilte jeg tid på klinikken til en snak, hvor Peter Gade grundigt forklarede mig hvad der skulle ske og hvilken behandling han mente var bedst til mig. Vi havde en god dialog.

Peter forklarede mig at en behandling UDEN tandimplantater, men med kroner på mine egne tænder samt en rigtig stabil og fast delprotese ville være det bedste for mig. Og det havde han ret i – de nye tænder fungerer 100% Da jeg havde besluttet mig, gik det nemt og hurtigt at få tider på klinikken og hele behandlingen forløb meget fint og nemt. Det var mange penge at bruge på tænderne, men jeg har bestemt ikke fortrudt. Det var det hele værd.

Jeg syntes det er en rigtig behagelig klinik, med et behageligt personale. Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre.

- Jan Greve Olsen
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

Vil du anbefale tandlægen.dk Forum & implantatcenter
Tak for din bedømmelse :)

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Forum modtager vi mange henviste patienter til  behandling med tandimplantater, tandkirurgi, tandlægeskræk, større tandkroner og brobehandlinger samt parodontosebehandlinger.

Tryghed og tillid skal være kernen i alle vores behandlinger – er du en ny henvist eller gammel patient.
Vi har derfor investeret i den bedste teknologi, såsom panoramarøntgen og intra-oralt kamera, så vi kan sikre de bedste resultater og tilfredshed hver gang.

Vi tilbyder kosmetisk tandbehandling og tandretning med Invisalign med en gennemsigtig tandbøjle.

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil
Vi sætter altid ekstra tid af første gang.
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi

Implantater og protetik samt tandregulering

tandlægen.dk Forum – med særligt fokus på implantater og protetik. Tandlæge Peter Gade har i mange år haft et særligt interesseområde – behandling med tandimplantater. Patienter, der ønsker tandimplantater som erstatning for de manglende tænder, kommer fra hele landet for at gå til tandlæge på tandklinikken på Frederiksberg.

Tandimplantater er en pæn og funktionel løsning på manglende tænder. Ofte oplever personer, der har mistet en eller flere tænder, at de manglende tænder skæmmer smilet og forringer tyggefunktionen.

Med et tandimplantat tilpasset tandsættets form og farve, falder den kunstige tand naturligt ind i tandrækken. Vi anvender altid implantater fra Straumann i Schweitz af høj kvalitet, hvilket giver os mulighed for give en lang garanti på implantatet.

En stor beslutning

Har du behov for en større behandling eventuelt med flere implantater, ved vi, at det kan være en stor beslutning. Selve indgrebet kan være omfattende, og det kan også være forbundet med en større økonomisk udskrivning. Derfor tager vi gerne en uformel snak med dig om dine behov og muligheder.

Efter en grundig undersøgelse kan vi lægge en egentlig behandlingsplan inklusiv et prisoverslag. Det sætter dig i stand til at tage en god beslutning og prioritere, hvad du ønsker at få lavet.

Proteser

Det er ikke alle, der vælger en løsning med implantater som erstatning for manglende tænder. Nogle vælger en hel- eller delprotese. Hos tandlægen.dk Forum på Frederiksberg tilbyder vi også proteser som en løsning til patienter, der har mistet flere tænder.

Når vi har set dit behov og vurderet din generelle tandsundhed, tager vi en drøftelse af, hvad der er den bedste løsning for dig.

Digitale muligheder

Hos tandlægen.dk Forum på Frederiksberg benytter vi digital røntgen og intraoral scanner. Det betyder, du ikke skal have taget de ofte ubehagelige – nogle gange kvalmende – aftryk, men at vi stedet kan scanne dit tandsæt hurtigt og effektivt.

Tandregulering

Tandlæge Erik Johansson hos tandlægen.dk Forum på Frederiksberg kan tilbyde tandregulering med brug af Invisalign. Er du ked af din tandstilling, har en skæv tand eller to, så kontakt klinikken og hør om dine muligheder for at blive behandlet med Invisalign.

Invisalign er et reguleringssystem, hvor du ved hjælp af klare plastskinner kan få rettet din tandstilling på en periode på mellem tre og seks måneder. Når dine tænder sidder, som de skal, vil vi sætte en lille ståltråd fast bag på dine tænder, som sikrer, at dine tænder bliver på den nye position.