tandlægen.dk Forum & implantatcenter

Mød teamet

Under behandlingen vægter vi vores patienters velbefindende meget højt - vi sætter kort sagt en ære i at behandle dig, som vi gerne selv vil behandles.

Klinikken er bygget i 2007 og er flot, moderne og lækkert indrettet med adresse centralt på Frederiksberg.
Og så har vi selvfølgelig fokus på optimal klinikhygiejne og bruger derfor avanceret sterilisationsudstyr for at sikre den højeste hygiejnestandard.

Tandlægerne hos tandlægen.dk Forum og implantatcenter på Frederiksberg hører til blandt Danmarks mest erfarne behandlere med tandimplantater.

Siden 1995 har vi udført komplicerede tandbehandlinger dagligt, og vi forestår hele behandlingen, fra implantat til færdig tand, ligesom vi kun benytter originale implantater fra Straumann i Schweiz.

Vi tilbyder altid en fast pris på din tandimplantatbehandling, garanti og vedligeholdelse, hvilket sikrer dig tryghed nu og i fremtiden.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Forum modtager vi mange henviste patienter til  behandling med tandimplantater, tandkirurgi, tandlægeskræk, større tandkroner og brobehandlinger samt parodontosebehandlinger.

Tryghed og tillid skal være kernen i alle vores behandlinger – er du en ny henvist eller gammel patient.
Vi har derfor investeret i den bedste teknologi, såsom panoramarøntgen og intra-oralt kamera, så vi kan sikre de bedste resultater og tilfredshed hver gang.

Vi tilbyder kosmetisk tandbehandling og tandretning med Invisalign med en gennemsigtig tandbøjle.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang.
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi