"Efter mange år med dårlige tænder, så jeg en annonce på nettet fra tandlægen.dk Forum og besluttede mig at give det et forsøg med en konsultation hos tandlæge Peter Gade. Han var både venlig og meget grundig med at forklare mig om de muligheder, der var for erstatning af de manglende tænder.

Protese, implantater eller teleskopbehandling. Det er jo en stor investering, men man vælger selv om man vil køre Suzuki eller Mercedes, smilet er noget man skal vise frem, og tænderne skal holde i lang tid, derfor valgte jeg kvalitet.

Tandlæge Peter Gade og resten af personalet tager sig utroligt godt af en, jeg har prøvet mange tandlæger, har altid haft tandlægeskræk, men grundet deres professionelle udførsel, hvor jeg er blevet underrettet og informeret under hele forløbet, samt fået en god service med præcisions arbejde og venlighed på højt niveau, er min tandlægeskræk forsvundet. Jeg kan smile og tygge igen.

Jeg takker for den meget høje kvalitets behandling jeg har fået, samt den omsorg ved min skræk og den utrolig professionelle service under hele forløbet. Har allerede anbefalet andre at komme i klinikken."

- Tonny Christensen
Ps. Jeg smiler stadig

- Tonny

tonny