For et lille års tid siden, møder Marianne op på vores klinik, Marianne er frustreret og meget ked af det,fordi hun hos hendes daværende tandlæge har fået stillet en omfattende og meget kostbar behandling i udsigt.

Marianne står uforstående over for den behandling, som tandlægen foreslår hun skal i gang med, og så er både behandling og pris uoverskuelig og ikke til at forstå.
Grunden til at Marianne opsøger os er, at hun tidligere har set en annonce i ældresagens blad, hvor vi tilbyder en gratis konsultation, samt et panorama røntgenbillede for nye patienter.

Vores tandlæge Erik Johansson laver en gennemgribende undersøgelse med røntgen, og sammen med Marianne og tandlæge Peter Gade, udarbejder Erik Johansson en behandlingsplan samt et prisoverslag, som Marianne syntes virker både mere nænsomt og overskueligt. En behandling der blev grundigt forklaret så Marianne ikke var spor i tvivl om hvad der skulle laves og hvor meget det ville komme til at koste!

Efter endt behandling er Marianne meget glad, hun har fået præcis det ønskede resultat både kosmetisk og funktionelt, behandlingen er endt som lovet og prisen holdt hele vejen.

Marianne giver klinikken sine bedste anbefalinger, og har kun ros tilovers for hele teamet på klinikken, samt vores gode samarbejdspartner tandteknikeren som fremstillede tænderne.

- Marianne

marianne