"Jeg var så glad for at have fundet Forum Tandlæge- & implantatcenter, igennem ældresagen, da jeg ikke havde været tilfreds med mine tænder. Da jeg ringer til klinikken, fik jeg en tid som passede mig og den søde dame i telefonen fortalte mig, at der var gratis parkering i gården. Det er jo dejligt, at man nemt kan komme af med sin bil.

Mit første møde med Peter var utrolig godt, han fortalte mig om de muligheder der var for, at jeg kunne få et velfungerende tandsæt. Det havde jeg savnet længe. Jeg besluttede mig for at lytte til Peters anbefaling om at få lavet en teleskopprotese i underkæben. Inden vi gik i gang, gav Peter sig god tid til at forklare mig om behandlingsforløb og pris, samt det tilskud jeg ville få fra sygeforsikring Danmark.

Jeg kom på klinikken, et par gange under behandlingsforløbet og blev mødt af det sødeste klinikpersonale. Behandlingen gik som Peter havde forklaret og lovet. Jeg fik min teleskopprotese og efter en lille bitte korrektion så passet den perfekt. Nu kan jeg tygge min mad og smile som jeg altid har drømt om. Jeg er yderst tilfreds med mine nye tænder og anbefaler ofte mine venner og familie om at henvende sig til klinikken, når de fortæller om deres tandproblemer, for hos Forum tandlæge- & Implantatcenter kan de i hvert fald finde ud af at lave tænder."

- Kaj Dobel Frederiksen

kaj