"Jeg havde i mange år benyttet den samme tandlæge, men da min parodontose kom så meget ud af kontrol og han ikke ligesom turde ”kaste håndklædet i ringen”, valgte jeg at søge efter en specialist på nettet. Jeg surfede på diverse bedømmelses sider, for at se hvad andre patienter skrev om de enkelte klinikker.

Selvfølgelig kunne jeg gennemskue hvad der var sure opstød og hvad der var fakta. Jeg bestemte mig for at bestille en tid hos Forum Tandlæge & Implantatcenter, og fik en tid hos tandlæge Peter Gade. Her blev jeg modtaget på den skønne klinik af et helt fantastisk personale. Under den første konsultation informerede Peter om de muligheder jeg havde efter han havde beskrevet alvoren i min status pt. Han var bund ærlig, pakkede ikke noget ind og sagde at vejen ville blive lang. Dagen efter sendte han mig en mail med den præcise pris og hvad jeg kunne forvente i tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Alt har stemt på kroner og øre.

Mine forventninger til behandlingen var at jeg skulle slippe af med de smerter jeg dagligt havde grundet parodontosen, og håbet om et almindeligt liv hvor jeg skulle kunne tygge normalt. Men jeg har fået meget mere end det. Resultatet lever mere end det op til mine forventninger, jeg er så glad.

Jeg kan varmt anbefale Forum Tandlæge & Implantatcenter, det søde personale hat altid fået mig til at føle mig velkommen på alle tidspunkter jeg har besøgt klinikken eller hvis jeg har kontaktet dem telefonisk."

- Bettina Birch Lakjer

bettina