Tandlæge i Vinderup

tandlægen.dk Vinderup ligger centralt i Vinderup, og det er nemt at nå os med bil.

På klinikken efteruddanner vi os løbende, og du kan forvente, at både vores tandlæger og klinikassistenter altid er opdateret på den nyeste viden, ligesom vi bruger den nyeste teknologi. Yderligere går vi op i at få dig til at føle dig tryg, så din behandling kan blive så behagelig som mulig.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Tanlægen.dk i Vinderup

Hos tandlægen.dk Vinderup er efteruddannelse, kvalitet og professionalisme i højsædet. Det sikrer nemlig, at du som patient får den bedste behandling. Men tandlægerne har mange års erfaring i faget og kan udføre alt fra kroner til implantatkirurgi, er klinikassistenterne uddannede til at arbejde med bedøvelser, forberedelse til kroner og operationer, desinfektion af rodbehandlinger, pochemåling, dybdegående og almindelig tandrensning. Sammen sikrer vi dig tryghed og kvalitet i tandlægestolen.

Hos os kan du være tryg

Det er vigtigt, at du følger dig tryg, når du ligger i tandlægestolen hos tandlægen.dk Vinderup. Derfor går vi op i at have en god dialog med dig, og vil du gerne have adspredning under behandlingen, har vi mulighed for at tilbyde musik og endda film og tegnefilm med videobriller. Har du tandlægeskræk, eller skal du igennem en stor behandling, tilbyder vi både lattergas, men også fuld narkose, som udføres af vores tilknyttede narkolæge.

Dygtige tandlæge med stor erfaring i Vinderup

Mens vores ene tandlæge er kendt for sin enorme empati, er vores anden tandlæge en yderst dygtig kirurg med mange års erfaring. Udover at kunne hjælpe dig med implantater, deler han også sin erfaring på tandlægeområdet som konsulent for Kommunernes Landsforening. Vores tredje tandlæge arbejder hos os deltid – når han ikke er hos os, er han tandlæge i børnetandplejen i Holstebro.

Bevar et smukt smil

Hos tandlægen.dk Vinderup hjælper vi dig med at bevare et smukt smil og et velfungerende tandsæt – hele livet. Det naturligt for tandlægerne og klinikassistenterne at kombinere en professionel behandling med et personligt tillidsforhold til patienterne. På vores tandklinik kan vi derfor tilbyde behandling af høj kvalitet udført af erfarne tandlæger, og som patient vil du møde et serviceminded personale, der vil sørge for, at du føler dig tryg under behandlingen.