Tigervej 1
7700 Thisted
Find vej via Google Maps
97 92 11 10
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:10 - 17:00
Tirsdag
08:10 - 17:00
Onsdag
08:10 - 17:00
Torsdag
08:10 - 17:00
Fredag
08:10 - 15:00
TELEFONTID I DAG
Lukket

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Thisted giver gode anmeldelser

tandlæge thisted

Din tandlæge i Thisted

tandlægen.dk Thisted

Vores team er kendetegnet ved ønsket om at give patienterne en professionel, god og omsorgsfuld behandling. Vi sætter faglighed højt og prioriterer at deltage i kurser og efteruddannelse. I hverdagen bruger vi hinanden tværfagligt for at kunne yde en god og effektiv service overfor vores patienter. Tandlægen.dk Thisted ligger centralt placeret på Tigervej, hvor du både finder gratis parkeringspladser lige udenfor klinikken og  busstoppested foran døren (bus nr. 70).

Handicapvenlig klinik
Klinikken er indrettet handicapvenligt i ét plan uden dørtrin. Der er skydedøre ved indgangen, handicaptoilet og lift til kørestolsbrugere, der ankommer med ledsager.

tandlæge thisted

Behandlinger hos tandlægen.dk Thisted

Hos tandlægen.dk Thisted tilbyder vi alle former for tandbehandling lige fra de simple til kæbekirurgiske indgreb, kroner og broer, proteser og tandregulering. 

Vores erfarne behandlerteam råder over mange forskellige kompetencer. Fælles for os alle er, at vi har en høj faglighed og tilbyder effektive behandlinger af høj kvalitet.

Skoletandlæge Thisted
Hos tandlægen.dk Thisted har vi et særligt fokus på børn og unge i alderen 2-18 år.
Vi har et hyggeligt børneventeværelse med legetøj og PlayStation. Vi har også flere behandlere ansat, som kommer fra den kommunale tandpleje og derfor har erfaring med at behandle børn og unge.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken