Praktisk information om tandlægen.dk Solrød

Her finder du praktisk information om klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en tidligere eller kommende behandling, eller hvis du er i tvivl om noget praktisk.

Husk! Du skal bruge dit fysiske eller digitale sundhedskort til at registrere din ankomst. På den måde er du sikker på, at vi som behandlere får adgang til dine aktuelle sundheds- og adresseoplysninger.

Ved afbud

Ved afbud

Hvis ikke du har mulighed for at møde til den aftalte tid, er det yderst vigtigt, at du melder afbud hurtigst muligt på tlf. 56 14 11 22. På den måde kan du være med til at give andre den kortest mulige ventetid på behandling. Ved for sent afbud eller udeblivelse faktureres efter overenskomstens gældende regler.

Sygesikringen danmark

Sygesikringen danmark

Medlemskab af Sygeforsikring “danmark” kan være fordelagtigt – tal eventuelt med tandlægen. Vi sørger for at indsende fakturaen direkte til danmark efter endt behandling. Endvidere anbefaler vi, at du tegner en ulykkesforsikring, der dækker tandskader. Hør dit forsikringsselskab om mulighederne.

Betalingsmuligheder

Betalingsmuligheder

Du kan betale med dankort, Mastercard eller kontant.

Offentligt tilskud til social udsatte borgere

Vi hjælper gerne med at søge offentligt tilskud til tandbehandling, hvis du opfylder de relevante økonomiske krav m.v. Spørg på klinikken.

Privat forsikring og ulykker

Privat forsikring og ulykker

Har du været ude for en ulykke, dækker en privat forsikring i visse tilfælde udgifter til tandlægen. Vi hjælper gerne med at udfylde forsikringsskemaer.

Medarbejderoversigt

Akuttandlæge Solrød

Hvis du får behov for akut og hurtig hjælp, er du velkommen til at henvende dig på klinikken inden for vores åbningstid eller kontakte os på tlf. 56 14 11 22.

Skulle der opstå et problem med dine tænder, mens du er ude at rejse, er du velkommen til at kontakte klinikken for at få et godt råd.

Uden for klinikkens åbningstid

Uden for klinikkens åbningstider henviser vi til tandlægevagten i Slagelse eller København.

Tandlægevagten København

Oslo Plads 14

2100 København Ø

Mandag-fredag: 16.00-07.00

Lørdag, søn- og helligdage: Hele døgnet

Det er ikke muligt at bestille tid, du skal blot møde op personligt.

Tandlægevagten Region Sjælland:

Æblehaven 2

4200 Slagelse

Tlf. 29 60 01 11

Her skal der bestilles tid på forhånd.