Ny patient

Som ny patient hos tandlægen.dk får du en gennemgang af, hvad du har brug for, for at bevare dine tænder sunde hele livet.

Vi ønsker at tilbyde dig, den optimale tandbehandling for at sikre dine tænder og smil hele livet, med et smukt udseende som resultat. Vi vil hjælpe dig med at bevare dine tænder og dit smil hele livet! Vi tilbyder alle former for tandbehandling. Sammen håber vi at udvikle et samarbejde med dig, der vil medføre, at du tænker på os som “din tandklinik”.

Vi tager godt imod dig på vores hyggelige, indbydende og moderne tandklinik med rolige omgivelser, som vi håber er med til at skabe nogle trygge rammer for dit tandlægebesøg hos os. Vi er et fælles behandlerteam bestående af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der arbejder professionelt sammen. Hvilket betyder, at du kan føle dig godt tilpas før, under og efter behandlingen. Alle har en vigtig funktion og alle hjælper til for, at sikre dig den bedste oplevelse og behandling. Vi vil altid være på forkant med den faglige udvikling, så vi kan yde den optimale hjælp til alle vores patienter.

Klinikken er ISO 9001-certificeret og en god hygiejne er naturligvis en vigtig del af vores arbejdsgang. Alle instrumenter rengøres efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi gør opmærksom på, at vi forventer kontant betaling i flg. sygesikringsoverenskomsten. Brug evt. dit dankort eller andet betalingskort på klinikken. Et evt. afbud meldes 2 dage før, inden kl. 12.00, ellers ser vi os desværre nødsaget til, at fakturere dig for en udeblivelse i flg. sygesikringsoverenskomsten. Afbud sker telefonisk på 44 91 92 82 til klinikken.

Vi har allerede en bred kreds af tilfredse patienter, som trives på vores klinik. Så hvis du søger en kvalitetsbevidst tandlæge, er du velkommen til at ringe, skrive eller besøge os.

Med venlig hilsen
tandlægen.dk Stationsalléen