Tandregulering på vores klinik i København

Vi udfører tandregulering (ortodonti)

Tandregulering uden brug af  “togskinner”
Smilet er vores visitkort og derfor noget af det første, øjet fanger ved mødet med et nyt menneske.
Børnetandplejen regulerer ikke tænder af kosmetiske årsager, men alene i de tilfælde, hvor de skæve tænder må formodes at ville give tyggeproblemer.

Mange børn og unge kommer derfor ud i voksenlivet med kosmetisk skæmmende skæve tænder, som så de så efterfølgende ønsker at få rettet i voksenalderen. For børn er det acceptabelt at gå rundt med de meget synlige “togskinner”, mens de fleste voksne vil føle det generende med  de meget synelige “togskinner”.

Inman Aligner – tandregulering
Heldigvis  har vi mulighed for at regulere tænderne uden brug af fastmonterede bøjler.
Inman Aligner er et aftageligt apparatur, som i løbet af typisk 8–16 uger kan rette mindre tandstillingsfejl.

Inman Aligneren skal du bære døgnet rundt i den periode, vi regulerer dine tænder. Dens primære fordel er, at den så relativt hurtigt, kan rette de mindre tandstillingsproblemer. Inman Aligner er ikke usynlig.

Invisalign tandregulering
Invisalign tandregulering baserer sig på en række usynlige skinner. Invisalign skinnerne designes af en computer, så skinnerne gradvis flytter tænderne til den ønskede position. De skal ligesom Ingman Aligner bruges døgnet rundt.
Du får et antal skinner, når du starter tandregulering med Invisalign. Hver enkelt skinne skal du bruge i 14 dage, hvorefter en ny skinne tager over og regulerer videre. Med Invisalign kan stort set alle tandstillingsfejl rettes, men jo mere komplekst tilfældet er, desto flere skinner skal der anvendes under tandregulering.
Kontakt os bestil tid til en samtale om dine ønsker og behov for tandregulering.

Læs mere om tandregulering.