Ordrupvej 81 A
2920 Charlottenlund
Find vej via Google Maps
ÅBNINGSTIDER
Mandag
Lukket
Tirsdag
Lukket
Onsdag
Lukket
Torsdag
Lukket
Fredag
Lukket
TELEFONTID I DAG
Lukket

Ordrup flytter

Fra 2. september flytter tandlægen.dk Ordrup ind hos tandlægen.dk Lyngby Svanen. Som patient hos tandlægen.dk Ordrup vil du automatisk blive flyttet med og du vil stadig blive mødt af din tandlæge Charlotte Drejer.

Book tid
tandlæge ordrup

Din lokale tandlæge i Charlottenlund

tandlægen.dk Ordrup

Tandlægen.dk Ordrup
Hvis du søger efter ‘tandlæge Ordrup’, er du kommet til rette sted. Hos tandlægen.dk Ordrup har vores behandlere det fælles mål, at du skal opleve en kompetent og omhyggelig tandbehandling udført med empati og menneskelig forståelse i trygge og indbydende rammer.

Alle på klinikken deltager hvert år på flere seminarer og kurser, så vi altid er på forkant med udviklingen og kan tilbyde dig et omhyggeligt og samvittighedsfuldt håndværk i den bedste kvalitet. Lad os sammen finde frem til, hvad vi kan gøre for dig og din tandsundhed.

Central beliggenhed og handicapvenlige faciliteter
Klinikken tilbyder gode parkeringsforhold. Der er to-timers parkering på bagsiden af Irma og på Ordrupvej kan du parkere en time. Husk at stille p-skiven.

Ankommer du med offentlig transport kører linje C til Ordrup station, som ligger 5-7 minutters gang fra klinikken. Buslinje 185 stopper lige ved klinikken. Klinikken er handicapvenlig. Gangbesværede har nem adgang med kun enkelte trin op til hoveddøren. Klinikken har også en elevator, hvor en smal kørestol kan komme ind.

tandbehandlinger ordrup

Behandlinger hos tandlægen.dk Ordrup

Hos tandlægen.dk Ordrup anvender vi moderne teknologisk udstyr, hvilket gør behandlingen hurtigere, mindre smertefuld og kvaliteten langt bedre. Din tandsundhed, dit smil og dit velbefindende er første prioritet, når vi tilrettelægger den rigtige tandbehandling for dig. Gennem dialog lægger vi en plan, som er tilpasset dine behov og ønsker.

Tandlægen.dk Ordrup tager tandlægeskræk seriøst
Fortæl os hvis du er nervøs for at gå til tandlægen, så vi kan imødekomme dine behov. Vi går altid langsomt frem.

Det er vigtigt for os, at du får tillid til selv at have indflydelse på din behandling.Du orienteres undervejs i behandlingen, hvis du ønsker det. På denne måde bevarer du mere kontrol over situationen – og dermed mere tryghed. Du er også meget velkommen til at medbringe høretelefoner og lytte til musik eller andet under behandlingen.

Tandregulering Ordrup
Vi udfører tandregulering ved hjælp af skinner fra Invisalign. Invisalign behandlingen består af en serie af næsten usynlige, aftagelige skinner, skræddersyet til dig. Efterhånden som du skifter hver skinne, bevæger dine tænder sig lidt af gangen, uge for uge – indtil de er rettet ind til det ønskede resultat. 

Ordrup skoletandlæge

Børn er meget velkomne i klinikken. Det er dog kun vederlagsfri behandling for børn ved akut henvendelse uden for den kommunale tandplejes åbningstid blandt andet i skolernes ferie.

Unge på 16 og 17 år kan vælge at modtage det vederlagsfri kommunale tandplejetilbud hos praktiserende tandlæge efter eget valg. Hvis unge i denne aldersgruppe ønsker at blive patienter i klinikken, skal de melde det til kommunen, inden første behandling påbegyndes.

 

skoletandlæge ordrup

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken