Specialtandlæge med den nyeste viden inden for ortodonti

Hos tandlægen.dk Hundige Strandvej i Greve er tandregulering et ekspertiseområde, og specialtandlæge i ortodonti Glen Happel har mange års erfaring indenfor regulering af tænder.
Derudover udfører vi de fleste former for tandpleje og tandbehandlinger, også de mere komplicerede. Forhindre din tandlægeskræk dig i at gå til tandlægen, tilbyder vi narkose.

Hør mere dine mulighed for et perfekt smil

Book tid til en konsultation.
Udfyld vores kontaktformular eller ring på 43 90 15 15

tandlægen.dk Hundige Strandvej i Greve, ligger på Hundige Strandvej 128 i en flot og moderne bygning med nem parkering lige ved tandklinikken.

Klinikken ligger på første sal, men vi har installeret trappelift, da vi ønsker at gøre det nemt at komme på klinikken.

Æstetik smukke og funktionelle tænder - hele livet

Dit smil har en stor betydning for dit udseende og velvære, men der kan også være fysiologiske grunde til tandregulering.

Har du problemer med skæve tænder i større eller mindre grad, eller problemer med tyggemuskler eller kæbeled, kan specialtandlæge Glen Happel sikre, at du får den rigtige tandreguleringsbehandling på den bedste og mest effektive måde.

En specialtandlæge i Ortodonti er en bøjletandlæge, der efter den almene tandlægeuddannelse har taget en postgraduat uddannelse i tandregulering, i daglig tale bøjletandlæge.

Opgaven som specialtandlæge ortodonti er, at du får den rigtige tandreguleringsbehandling på den bedste og mest effektive måde, uanset om du søger tandregulering til børn eller voksne.

En af de spørgsmål vi oftest får stillet, er om vores behandlingsmidler – bøjlerne.

Hos tandlægen.dk Hundige Strandvej i Greve, anvender vi både fastapparatur (togskinner) og gennemsigtige skinner (Invisalign og ClearCorrect), som er usynlig, hurtig og smertefrit. De gennemsigtige skinner er mest kosmetiske, men der kan forekomme situationer, hvor fast apparatur er nødvendigt for den optimale behandling.

De seneste år er der sket en hastig udvikling indenfor tandregulering og den behandlingsteknologi, som har gjort det muligt at rette tænder mere skånsomt og hurtigere end tidligere. Det er aldrig for sent at få rettet sine tænder – i dag kan det gøres uanset alder.

Mød vores specialtandlæge i ortodonti i hjertet af Greve

Glen Happel
Specialtandlæge i ortodonti

Glen er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole og Specialtandlæge i Ortodonti i 2001 også fra Københavns Tandlægeskole.

Glens passion er sunde tænder hele livet, hvorfor han vægter alle dele af tandlægefaget højt, men med fokus på det æstetiske. Derfor har Glen gennem alle årene underbygget sin viden med relevant efteruddannelse i ind- og udland.

Glen foretager alle behandlinger, herunder tandregulering med bl.a. Invisalign og ClearCorrect, kirurgiske indgreb, fjernelse af tænder, implantatbehandlinger, rodbehandlinger, kosmetiske behandlinger samt krone/bro-behandlinger.