tandlægen.dk Hundige Strandvej

Mød teamet

Hos tandlægen.dk Hundige Strandvej i Greve, er vi stolte af at have dygtige og veluddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.
Det er vores mål, at du som patient altid får den bedste og mest trygge tandbehandling på klinikken, ligegyldig hvilken situation du står i.

Da behandlingsformerne og udstyret inden for tandlægefaget udvikles konstant, sætter vi en ære i at regelmæssigt efteruddanne os, ligesom vi løbende foretager investeringer i nyt udstyr.

Hos tandlægen.dk Hundige Strandvej i Greve er du i trygge hænder

Når du vælger os som din tandlæge i greve, får du både en professionel og behagelig behandling.

Vi har høje kvalitetskrav til både udstyr og hygiejne, og klinikken er derfor ISO-certificeret.

Vi udfører alt fra normal tandpleje til større tandbehandlinger. Vores tandlæger udfører både rodbehandling, kirurgiske indgreb, tandretning med bl.a. Invisalign og ClearCorrect, tandblegning og behandling i fuld narkose.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Det er vores målsætning at kunne tilbyde en tidssvarende behandling, som vores medarbejdere kan være stolte af. Derfor tilbyder vi vores patienter den bedste tandlægebehandling, som tidens viden og teknologi tilbyder.

Hos tandlægen.dk Hundige Strandvej udfører vi de fleste former for tandpleje og tandbehandlinger. Det kan være alt fra tandrensninger, tandregulering og rodbehandlinger til mindre kirurgiske og større indgreb, hvor der er mulighed for komme i fuld narkose.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Vi tager os tid til at lytte til dig, dine behov og ønsker
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi