Smile-Lab tandlægen.dk Aalborg

Ønsker du et smukkere smil?

Smilet spiller en vigtig rolle for, hvordan vi mennesker trives.
Derfor ønsker flere at forskønne deres smil med kosmetisk tandbehandling, og det kan vi hjælpe med hos tandlægen.dk Aalborg Smile-Lab.

For at sikre dig den bedst mulige behandlingsplan, har vi samlet vores eget Smileteam, der består af tandlægerne Lars Kofoed og Mads Lund, tandplejer Helle Dalsgaard Trudslev og Anne Sørensen, der sammen med laboratorietekniker Birgitte Bjørnager finder den bedste løsning og mest harmoniske løsning for dig.

Bestil tid til en smile-konsultation - med Smiledesign i højsædet.

Her vil der være tid til at tale om ønsker for at forskønne dit smil.
Vi vil desuden have mulighed for at vise dig en digital simulation af dit nye smil.

Du kan også ringe bestille tid til en smile-konsultation i vores Smile-Lab.
Ring og hør mere om dine muligheder på:
70 400 672


Vores topmoderne laboratorium kan hjælpe dig

Hos tandlægen.dk Aalborg går vi ind for, det vi kalder komplet tandpleje. Komplet tandpleje beror på tre grundsten herunder de sundhedsmæssige, de funktionelle og de æstetiske aspekter ved et tandsæt.

I vores laboratorium, Smile-Lab, arbejder Birgitte Bjørnager sammen med sin assistent, Iben Lykke Hansen med at kreere smukke smil. Æstetisk tandpleje behøver ikke være et stort behandlingsforløb.

Ofte har mindre justeringer stor effekt f.eks. en tandblegning, udskiftning af misfarvede plastfyldninger eller ny formgivning med plast eller porcelæn.

 

Der er sket en stor teknologisk udvikling indenfor tandlægefaget. Især ved tandretninger har de nye teknologier nogle klare fordele.

Det er f.eks. ved vores behandling med Invisalign, hvis koncept består af gennemsigtige skinner, der diskret retter patientens tænder.

Et smukt smil handler ikke kun om æstetik
En af de vigtigste faktorer i komplet og kosmetisk tandpleje er at skabe en balance mellem kæbeled, muskulatur i ansigt og tænder.

Ubalance i tandsættet kan være årsag til mange ting:

  • uhensigtsmæssig slitage
  • tænder går i stykker eller rykker sig
  • kilder til gener såsom hovedpine samt nakke- og muskelsmerter

Birgitte og Iben arbejder begge i Smile-Lab tandlægen.dk Aalborg og hjælper tandlægerne med de daglige tandrestaureringer.
De indgår i en tæt dialog med tandlægen og dig som patient, og sikrer at enhver ny tand der fremstilles er individualiseret til den enkelte patient.

De tager fotos og farveprøver af dine tænder, så de hver gang garanterer, at du som patient forlader os glad og tilfreds med din nye tand.

Ønsker du kosmetisk tandbehandling hos os, undersøger vi årsagerne til ubalancen i dit tandsæt, før vi opstiller en behandlingsplan, der er skræddersyet til dig.

Kontakt os i klinikken og hør mere om dine muligheder.

Æstetisk tandbehandling

Æstetiske tandbehandlinger kræver ikke bare stor ekspertise, men i særdeleshed et dygtigt samarbejdende team af tandlæge, tandtekniker og producent.

 

Patienten vil typisk have ekstrem stor fokus på det kosmetiske, og vores rolle er at lytte og forstå patientens ønske – og samtidig at få de funktionelle aspekter med, så vi sikrer at tandsundheden er i fokus.

Eksempler på kosmetiske tandbehandlinger:

  • tandblegning
  • ny formgivning af tænderne med plast eller porcelænsfacader
  • tandkroner eller bro
  • erstatning af ældre eller slidt tandkrone
  • regulering (tandrettelse) med Invisalign®

”Tandarkitekt” med erfaring

Siden klinikkens start i 2017, har Birgitte været en del af tandlægen.dk Aalborgs Smile-Lab.

Inden da var Birgitte indehaver af eget dentallaboratorie, og var vant til det tætte samarbejde med tandlæger. I forbindelse med en familiemæssig udflytning arbejdede Birgitte fra 2005-2009 på et af Londons mest avancerede Dental laboratorier. Her arbejdede hun i langt størstedelen af tiden med kosmetiske tandbehandlinger. Det var også her hun lærte principperne bag SmileDesign, og efterfølgende udvidede sin forståelse for det funktionelle med en efteruddannelse i bidfunktion på Dawson Academy UK.

Det betyder, at vi hos tandlægen.dk Allborg Smile-Lab ikke blot kan tilbyde æstetiske smukke tandbehandlinger, men tandbehandlinger som er nøje afstemt efter patientens bidmønster, kæbeledsbevægelser, ansigtets muskulatur og form – og ikke mindst smilelinjer.

Birgitte har et knivskarpt øje for æstetik og de mindste detaljer.
Alt skal være i perfekt balance. Og enhver som ønsker kosmetisk tandbehandling anbefales at gennemgå en detaljeret analyse.

 

Lyder det interessant, så kontakt klinikken på telefon:  70 400 672