Invisalign® tandregulering med usynlig bøjle

tandlægen.dk Ringe er en stor og moderne klinik i Ringe midt på Fyn, der har dygtiggjort sig i implantater og kosmetisk tandpleje såsom tandretning med usynlig bøjle fra Invisalign®. Vi tilbyder naturligvis også almindelig tandpleje og ordinær tandbehandling, men al tandbehandling handler i virkeligheden om kosmetisk tandpleje.

Upload et billede af dit tandsæt eller ring på 70 400 658

Her kan du tage et billede af dit smil/tænder og uploade til klinikken. Derefter modtager du en vurdering af om vi kan tilbyde dig at rette med Invisalign systemet.

Hvis det er tilfældet, tilbyder vi en gratis samtale om din behandling, hvor alle detaljer gennemgås, og du får et tilbud på din Invisalign behandling med usynlig bøjle.

Du kan også ringe til os i dag på telefon 70 400 658.

Invisalign kampagne
Få dit drømmesmil med usynlig bøjle

Invisalign Lite 33.660 kr. - normal pris 35.660 kr.
Invisalign Full 39.660 kr. - normal pris 41.660 kr.

Invisalign kampagnen er inklusiv fast og aftageligt fastholde- apparatur til en værdi/pris af 9500 kr. samt blegning til en pris af 3000kr.

En undersøgelse er gratis og uforpligtende.
Her vil du kunne se en simulering af dit fremtidige smil, samt få svar med det samme om Invisalign® er den rette behandling for dig eller ej.

Hør mere om dine muligheder for at få en smil du er glad for.

Book din tid online her
eller ring til os i dag på telefon 70 400 658

Vi har lavet over 250 Invisalign® behandlinger

Tandlæge Jørgen Hansen er Invisalign®-uddannet har lavet over 250 Invisalign® behandlinger på patienter fra hele landet.
Vi tilbyder en gratis og uforpligtende Invisalign® samtale på tandklinikken i Ringe.

Sikker tandregulering
At få rettet tænder i dag, er blevet meget nemmere end før i tiden. Før brugte man faste apparaturer (togskinner) til retning af tænder.
I dag bruger man Invisalign til at rette de fleste tandstillingsfejl, såsom skæve fortænder og saksebid.tænder med. Invislign er usynlig, hurtig og Smertefrit.

tandlægen.dk Ringe var en af de første klinikker i Danmark, som tilbød kosmetisk tandbehandling og tandretning med Invisalign®. Derfor har vi også patienter fra hele landet, herunder både fra Ringe, Svendborg, Odense, Nyborg og Middelfart. Behandlingerne med Invisalign® benyttes primært til voksne patienter.

​Priserne på tandbehandling med Invisalign® er alt inklusive, herunder:

  • Røntgen
  • Fastholdelses apparatur (retainers)
  • Alle undersøgelser undervejs i din tandbehandling
  • Blegning, hvis dette ønskes (normalpris 3.000 kroner)

Tandregulering af voksne på Fyn
​Før vi kan begynde med tandregulering, gennemgår vi en nøje forundersøgelse, også kaldet en ortodontisk undersøgelse. Den omfatter et panorama-røntgenbillede samt en klinisk undersøgelse af tænderne og deres indbyrdes stilling. Vi kan herefter afgøre, om tandregulering til voksne med usynlig bøjle fra Invisalign® kan føre til det ønskede resultat.

​Det næste skridt i tandreguleringen er at tage kliniske fotos og to aftryk af dit sammenbid, hvilket er både overmund og undermund.

Et par uger efter vil du modtage en animation, også kaldet clinch check, via e-mail, hvor du kan se det forventede resultat virtuelt. Når du har accepteret prisen, går der cirka to uger, før du kan starte din behandling med en tandregulering.

Behandlingsstart for tandjusteringer til voksne
​Det kan ske, at du vil blive forsynet med nogle plastknapper, som vi limer på tænderne. Disse er næsten usynlige og bliver fjernet efter endt behandling. I andre tilfælde må vi slibe en smule i nogle af tandmellemrummene (0,2-0,5 mm), men det er smertefrit og kan ikke ses (se figur 1 nedenfor). Derefter udleverer vi dine forme, så tandregulering kan påbegyndes.

​Kontrol og brug af formene undervejs
​Du bliver indkaldt til kontrol mellem to og fem gange i forløbet med tandregulering til voksne. I sjældne tilfælde kan vi blive nødt til at foretage en midtvejskorrektion, hvor der tages nye aftryk og eventuelt forlænger behandlingen.

Formene skal være i brug i 22 ud af døgnets 24 timer, og de skal tages ud ved indtagelse af mad og drikke, men ikke, når der indtages vand. Formene bliver udskiftet hver 14. dag.

Efter behandlingen skal tænderne fastholdes
​Efter endt behandling skal tænderne fastholdes på deres nye position. Det sker ved hjælp af retainere, som enten kan fastgøres permanent med en lille fastsiddende ståltråd på indersiden eller med en tynd gennemsigtig skinne, som du skal sove med (se figur 3 og 4 nedenfor).


Vi tilbyder en gratis og uforpligtende Invisalign® samtale.

Vi behandler voksne og unge ned til 14-15 år.

Nyhed: iTero 3D scanner

Vi har fået 3D Scanner, så nu kan du få rettet tænder, uden at få taget aftryk af dine tænder. Den nyeste 3D CADCAM teknologi, gør at du kan få visualiseret din nye tandstilling direkte på skærmen til konsultationen.

Kontakt os på 70 400 658 og bestil din konsultation

Før og efter billeder på Invisalign

Invisalign tandretning
“Inkl. blegning”

Invisalign Tandregulering
“Tillretning af over og undermund”

Invisalign Tandregulering
“Tilretning af fortænder”

Invisalign Tandregulering
“Hul mellem fortænder”

Invisalign tandretning
“Skæve fortænder”

Invisalign tandretning
“Tillretning af over og undermund”

Priser på Invisalign

Invisalign i7 behandling i Ringe på Fyn Invisalign i7 – 27.600 kroner
Denne tandretning egner sig til meget små korrektioner, hvilket tager under tre måneder.
Invisalign lite tand regulering nær Odense Invisalign Lite – 35.660 kroner

Denne tandretning er typisk for behandling af mellemrum og mindre trangstillinger. En kosmetisk tandbehandling som denne tager under syv måneder.

Invisalign lite tand regulering nær Odense Invisalign Full – 41.660 kroner

Denne tandretning er typisk for behandling af mellemrum og mindre trangstillinger. En kosmetisk tandbehandling som denne tager under syv måneder.

Gratis tandblegning hvis dette ønskes.
Med andre ord,  i alle priser er der ikke ekstraudgifter og du er garanteret et smukt smil.

Det praktiske

Du skal betale hele beløbet ved opstart og prisen er alt inclusive uden nogen former for mere betaling.
Det er naturligvis gebyr- og rentefrit, når det betales, mens du modtager tandretning.

Bestil tandretning med Invisalign ® hos tandlægen.dk Ringe

Sygeforsikringen Danmark dækker kr. 3.650,- ved medlemsskab af Gruppe 1, 2 eller 5.
Hvis du ikke er medlem, kan det betale sig at melde sig ind i Gruppe 5.

Kontakt tandlægen.dk Ringe for at få en tid til en samtale eller for at få flere oplysninger om tandretning og tandbehandling.
Ring på telefon 70 400 658 eller kontakt receptionen her

Invisalign - Fremragende resultat og fremragende service

Min datter på snart 18 år var ked af at smile på grund af sin tandstilling. Ringe Tandlægehus og Invisalign ® har gjort en verden til forskel. Invisalign ® har på 18 mdr. ændret hendes tandstilling til det perfekte. Når vi ser før- og efter billeder er det helt utroligt så fantastisk smukt et smil hun har fået – og hun bruger det! Invisalign ® har været fuldstændig uproblematisk at bruge og under forløbet har min datter kunne glæde sig over at også¨her kunne hun smile uden at nogen så den næsten usynlige bøje.
Min datter smiler nu hver gang der er det mindste at smile af – med verdens smukkeste tænder.
Servicen i Ringe Tandlægehus har være lige i øjet. Det har været en fornøjelse at komme der de forholdsvis få gange behandlingen med Invisalign ® har krævet det.
Jeg og min datter kan på det varmeste anbefale RingeTandlæge hus og Invisalign ® til alle der gerne vil have rettet tænder!
Tusind tak.
fra en glad mor

- Grete Møllebæk
, patient hos tandlægen.dk Ringe -

5/5 stjerner

Invisalign ® fra tandlægen.dk Ringe

Jeg har igennem hele mit forløb med ringe tandlægehus, følt mig meget tryg, tilfreds og velinformeret. Der er blevet fortalt fra start og løbende igennem forløbet hvad der skulle foregå, så jeg kunne føle mig tryg og tilpas med det hele. Jeg er så lykkelig for at have taget den store beslutning om at få lavet Invisalign ®. Jeg har endelig fået de tænder jeg altid har drømt om og det var ringe tandlægehus der hjalp mig med min drøm. Jeg har været glad og tilfreds med at servicen er høj. Med dette mener jeg, at har der været problemer undervejs med bøjler har jeg fået det lavet uden yderligere beregning hvilket har betydet rigtig meget for mig. Har jeg haft div. Spg har jeg fået svar på dem med det samme og der har været mulighed for ekstra tjek/ tandlæge besøg, af mine tænder hvis jeg har haft behov for dette. Jeg kan varmt anbefale ringe tandlægehus.

- Stine Larsen
, patient hos tandlægen.dk Ringe -

5/5 stjerner

Venligt og professionelt personale - God behandling

Jeg har fået rettet mine tænder hos Ringe Tandlægehus ved hjælp af Invisalign bøjlen.

Jeg blev altid mødt med et smil og fik ydet en god behandling. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet af min tandretning.

Jeg er glad for, at jeg valgte at få det lavet ved Ringe Tandlægehus trods en længere vej fra og til Odense med tog. Det har været det hele værd.

Det kan kun anbefales.

- Christina
, patient hos tandlægen.dk Ringe -

5/5 stjerner

Professionelt og overskueligt fra første møde!

Jeg har været meget glad for min invisalign behandling. Resultatet blev lige som forventet.

- Arthur
, patient hos tandlægen.dk Ringe -

5/5 stjerner