Tandlæge i Pandrup

De to tandlæger hos tandlægen.dk Pandrup har tilsammen over 60 års erfaring med tandbehandling i ind- og udland. Klinikken ligger i centrum af Pandrup ikke langt fra Nordjyllands feriebyer og er nem at nå i bil, hvor end du kommer fra.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Over 60 års erfaring

Hos tandlægen.dk Pandrup har tandlægerne over 60 års erfaring i tandbehandling i ind- og udland, og sammen med tandplejerne og klinikassistenterne sørger de for altid for at du få en tryg behandling.
Tandlægeklinikken i Pandrup ligger ikke langt fra feriebyerne Blokhus og Løkken og er også nem at nå fra byerne omkring Limfjorden.

Følger med udviklingen

For at kunne give dig den bedste og tryggeste behandling, er det afgørende altid at være på forkant med udviklingen. Derfor er vi hos tandlægen.dk Pandrup altid opdaterede med efteruddannelse, så både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter kan tilbyde dig den bedste behandling.
Tandlægeklinikken er ISO 9001-certificerede, og vi lever derfor op til de højeste standarder i branchen, så du som patient altid får det bedste i form af omsorg, viden og teknologi.

Er du bange for at gå til tandlægen?

tandlægen.dk Pandrup har arbejdet med tandlægeskræk siden 1995, og efter alle kunstens regler sørger vi for, at du får den tryggeste oplevelse og behandling – fra smertefri behandling til omsorg, dialog og forståelse. Samtidig har vi lavet implantatbehandling siden 2005, og vores implantatløsninger er både funktionelle, smukke og enkle. Vi behandler hjælper også, hvis du har behov for tandfacader, behandling af paradentose, tandkirurgi, fyldninger, ligesom du selvfølgelig også kan komme til dit regelmæssige tandeftersyn hos os.

Tryg behandling

Dine ønsker om et sundt og smukt smil er fokus for tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Pandrup. Sammen finder vi den bedste behandling til dig og din økonomi, så du får en behagelig tandlægeoplevelse, og derfor har vi også fornuftige finansieringsløsninger, skulle du stå overfor en større tandbehandling. Sådan sørger vi for, at du føler dig tryg fra du sætter dig i tandlægestolen, til du får din tandlægeregning.