Fakta, spørgsmål og svar

tandlægen.dk i tal
tandlægen.dk er i dag 53 klinikker fordelt over hele Danmark. Vi har omkring 200 tandlæger, 140 tandplejere, 390 klinikassistenter og 95 øvrige faggrupper, inkl. hovedkontoret i Lyngby.

Kæden vokser fortsat dels gennem opkøb og dels organisk, hvor den enkelte klinik øger antallet af patienter.

Ofte stillede spørgsmål om tandlægen.dk

Hvem ejer kæden?
Kæden er et privatejet selskab, som er ejet ca. 50/50 af tandlæger og andre private investorer.

 

Hvornår skal kæden sælges?
Vi har fokus på at etablere og drive Danmarks fagligst stærkeste kæde, som kan tiltrække Danmarks bedste tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi driver ikke en kæde med en udløbsdato i forhold til ejerskabet.

 

Vil kravet til finansielt afkast fra eksterne investorer ikke betyde, at tandlægerne laver flere måske overflødige behandlinger, eller at kvaliteten falder i de behandlinger, de gennemfører? Nej tværtimod – vi ved, at vi står på mål for, hvad vi gør i hele kæden. Vi er som kæde meget mere sårbare over for dårlig kvalitet og dårlige patientoplevelser. Derfor har vi fokus på det helt modsatte – nemlig at være kæden med den højeste faglighed og kvalitet. Vores mål er at give det rette niveau af behandling – hverken mere eller mindre.

 

Hvordan sikrer I kvalitet i alle klinikker og blandt alle kædens behandlere?
Vi har etableret en række faglige fællesskaber og et fagligt råd, som har til opgave at udarbejde faglige standarder inden for relevante typer af tandbehandlinger. Vi arbejder desuden på at implementere et fælles kvalitetssikringssystem, som alle klinikker i kæden skal efterleve.

 

Hvad er jeres vækstplaner?
Vi har ikke sat nogle deciderede tal op som målsætning. Vi ønsker at være landsdækkende og den fagligt stærkeste kæde. Men egentlige målsætninger i form af markedsandel eller antal klinikker, det arbejder vi ikke med.