Fra 0 til 60 klinikker på 1,5 år

tandlægen.dk er i dag Danmarks største kæde. Vi har opkøbt over 75 klinikker, hvoraf nogle er sammenlagt i nye og større klinikker. Derfor driver i vi dag mere end 60 klinikker fordelt over hele landet, og vi beskæftiger flere end 225 tandlæger, som alle tilbyder tandbehandling af høj faglighed.

Et ønske om stærkere faglighed

Tandlæge Niels Madsen havde længe haft et ønske om at blive en del af et større tandlægefællesskab, hvor det var muligt at løfte faglig sparing, sikre udviklingsmuligheder for den enkelte og arbejde for implementering af nye teknologiske muligheder. I 2015 tager Niels Madsen skridt til at samle investorer, der kan medvirke til at stifte en tandlægekæde. Ved udgangen af 2015 bliver Niels Madsens egen klinik den første klinik i tandlægen.dk, og derefter går det stærkt.

I dag er tandlægen.dk en landsdækkende kæde med mere end 60 klinikker og flere end 800 ansatte. De enkelte klinikker har fortsat en klinikansvarlig klinikejer, der er garant for klinikkens faglighed og patientsikkerhed.

Kædens hovedkontor i Lyngby assisterer klinikkerne med personalerekruttering- og udvikling, økonomistyring, marketing og kommunikation. Hovedkontoret er ligeledes sekretariat for kædens faglige fællesskaber og det overordnede faglige råd.

Historien

2018
Etablering af egne uddannelsesprogrammer.
Ombygning og nybygning af flere klinikker.
Kæden etablerer Faglige Fællesskaber og Fagligt Råd.
2017
Første fælles fagdage afholdes for alle ansatte i kæden.
tandlægen.dk styrker sin finansielle position yderligere og opkøber klinikker over hele landet.
2016
tandlægen.dk stiftes, og Niels Madsens klinik i Lyngby er den første klinik, der bliver en del af kæden.
Niels Madsen finder flere investorer, der vil medvirke til at stifte en tandlægekæde.
2015
Tandlæge Niels Madsen ønsker at skabe et tandlægefællesskab, der giver mulighed for faglig sparring og fællesskab.