Danmarks største arbejdsplads i tandlægebranchen

Med vores mere end 800 ansatte er vi Danmarks største arbejdsplads inden for tandlægebranchen. Den store gruppe rummer både klinikassistenter, tandplejere, tandlæger, specialtandlæger og administrativt personale.

Vores hverdag er afvekslende, og vores opgaver er udfordrende. Vi anerkender, at vores resultater er summen af den ydelse vores ansatte yder – om det er omsorg for patienten, kundeservice eller gedigen tandbehandling, så er vi alle med til at levere Nordens bedste tandsundhed.

I foråret 2018 gennemførte vi en trivselsundersøgelse på alle klinikker i kæden, og resultatet var udover al forventning: På en skala fra 1 til 5 scorer tandlægen.dk 4,3 på Motivation og Tilfredshed (en gennemsnitlig dansk arbejdsplads ligger på 3,9 – kilde: Enalyzer)

Mary
Tandlæge, Odense

Jeg synes, det er meget udfordrende at lave de større behandlinger, og så er det dejligt, at vi har så stort et fagligt netværk i kæden at sparre med.

Michelle
Tandplejer, Greve Hundigestrandvej

Jeg oplever et fagligt inspirerende arbejdsmiljø i min hverdag hos tandlægen.dk. Og så er det motiverende at være omgivet af så mange super gode kollegaer, som man kan sparre med i det daglige.

Uma
Administrativ medarbejder, Ikast

Her på klinikken er vi som en stor familie, hvor vi passer på hinanden, men samtidig er det dejligt at have kæden som back-up, når man har spørgsmål i det daglige

Sandra
Klinikassistentelev, Bagsværd

Det er spændende at være med i så stort et team. Der er faglige udfordringer og mange sociale arrangementer.

Pernille
Souschef, Allerød

En af mine hovedopgaver er at skabe trivsel og arbejdsglæde på klinikken. Det gør jeg blandt andet med støtte fra mine mange kollegaer i kæden, som giver mulighed for sparing og vidensdeling

Diana
Klinikassistentelev, Bagsværd

Man mærker virkelig man gør en forskel, når man er en støttende hånd for patienterne.