Tandlæger søges til nordjylland

Hvad er dine ambitioner og karriereønsker?

Vil du gerne fortsætte din faglige udvikling? Drømmer du om at specialisere dig? Eller har du en særlig interesse indenfor et givent behandlingsområde, og vil du gerne være en del af et fagligt netværk med fokus på netop dit interessefelt?

Du får mange fordele

I tandlægen.dk kan du forfølge dine karriereønsker og vi har rammerne for at du kan få den faglige sparring, du ønsker.
Vi kan tilbyde dig en attraktiv lønpakke, gode rammer for investering i højteknologisk udstyr og en bred palette af skræddersyede uddannelsesprogrammer - blandt andet for nyuddannede tandlæger. Med andre ord, så er der mange fordele ved at være en del af tandlægen.dk.

Se vores ledige stillinger her eller kontakt Driftchef Kim Gommesen på kg@tandlaegen.dk, hvis du har specifikke faglige ønsker. Så kan vi finde den klinik der matcher dine ambitioner

Drømmer du om at blive klinikleder?
Vi du være en del af tandlægen.dk's lederuddannelsesprogram?

Ser du dig selv som klinikleder i fremtiden og arbejder du i dag på en klinik, hvor et generationsskifte ikke er i sigte, så betyder det ikke, at du ikke kan gå den vej i din udvikling og karriere. Vi har udviklet en lederuddannelse og opsat en proces for screening af potentielle kandidater til lederuddannelsen.

I tandlægen.dk er det klinikejerne der ejer marioteten af tandlægen.dk, og det er den enkelte klinikerejer, som er primær ejer af klinikken. Det vil sige at kliniklederen er selvstændig og driver klinikken lokalt, men kan drage nytte af støtte og sparring fra hovedkontoret i tandlægen.dk, samt hos de øvrige klinikker i ens region og på tværs af landet.

Modellen giver desuden mulighed for at udleve dine ambitioner om at være klinikleder uden selv at skulle opbygge eller selvstændigt købe egen klinik.
Hvis du synes, det lyder interessant, og du gerne vil høre mere, så kontakt Kim Gommesen, Driftchef i tandlægen.dk, og hør mere om hvilket klinik-match vi kan tilbyde dig. Kim har indgående branchekendskab, fingeren på pulsen og sammen finder I den bedste løsning for din fremtidige karriere i tandlægen.dk.

Kontakt Kim Gommesen på tlf. 5115 3333 eller mail: kg@tandlaegen.dk