Forum Implantatcenter

Det er med vores viden og erfaring i dag, at kun ganske få patienter ikke kan behandles med tandimplantater.
Det er en forudsætning at kæbeknoglen er fuldt udvokset, hvilket den typisk er omkring 20-års alderen.
Udover alderen er der kun ganske få begrænsninger af medicinsk art.

Upload et billede af dit tandsæt eller ring på 70 400 689

Er du i tvivl om du kan behandles med tandimplantater?

Hos tandlægen.dk Forum tilbyder vi en gratis konsultation hvor du kan få en vurdering af, samt et overslag på hvad vi vil anbefale dig.

Her kan du tage et billede af dit smil/tænder og uploade til os.
Derefter modtager du en vurdering af, hvad vi kan tilbyde dig og få en tid til personlig rådgivning her på vores klinik på Frederiksberg, hvor vi kan afklare alle dine spørgsmål og tanker herom.

Du kan også ringe til os i dag på telefon 70 400 689.

tandlægen.dk har indgået et samarbejde med Resurs Bank der tilbyder en delbetalingsordning. Læs mere om dine muligheder her
Vores patienter kommer fra hele landet og vi har også tid til dig.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er i virkeligheden ikke andet end en kunstig tandrod lavet af metallet titan, som sidder helt fast i kæbeknoglen.

Det er nu mere end 30 år siden, at man nærmest ved en tilfældighed opdagede at titan ikke afstødes af kroppens forsvarsceller. I stedet indheler titan i knoglen, som om det næsten er en del af knoglen selv.

Knoglen inden i os – herunder kæbeknoglen – er i høj grad et levende væv, så hvis man er så uheldig at falde og brækker en arm, vokser den sammen igen, det vil sige at knoglen heler.

De to ting – at titan ikke afstødes og at knoglen heler – danner grundlaget for behandlingen med tandimplantater. På det eller de steder i kæben hvor der mangler tænder kan vi placere ”de kunstige rødder”. Det gøres rent praktisk ved at der bliver boret et lille hul ned i kæbeknoglen, og i det hul skrues så tandimplantatet i, meget præcist og forsigtigt. I løbet af nogle uger er kæbeknoglen så vokset fast på overfladen af implantatet, og vi kan tage et aftryk af den kunstige rod, næsten ligesom om det var en rigtig rod der skulle laves færdig med en ny krone.

Et implantat er i princippet som en hul skrue af titanium, der indsættes i kæbeknoglen. I denne kan man så fastgøre en krone eller en særlig trykknap til en protese. Måske lyder det voldsomt, men klinikken har ikke bare foretaget mange tusinde af den slags operationer. Man råder også over det absolut nyeste og bedste udstyr i den nye og moderne klinik på Frederiksberg, hvor behandlingsrummene ikke bare er sterile som en operationsstue, men faktisk også har en varm og menneskelig udstråling.

“Alle de nye metoder og hjælpemidler betyder, at vi i dag kan behandle mennesker, som vi førhen måtte opgive, fordi der desværre var gået for lang tid, før de kom i ordentlig behandling. Men det er stadig i dag meget vigtigt at komme i behandling så tidligt som muligt. Med vores laserbehandling af parodontose, kan vi give en behandling  der fjerner sygdommen helt. Og gør man det tidligt nok, behøver vi ikke at erstatte tænderne med implantat”, forklarer han.

Kend dine muligheder!
Tandlæge Peter Gade brænder for at fortælle om mulighederne med implantater. Han driver tandklinkken, tandlægen.dk Forum & implantatcenter på Frederiksberg, sammen med sit rutinerede team, der er har mange års erfaring indenfor tandimplantater og parodontosebehandling, samt pleje og vedligeholdelse af disse.

Peter har siden 1995 gennemført tusindvis af tandimplantatbehandlinger. Man tvivler ikke, når han fortæller, hvor vigtigt det er for ham at forklare, at det ikke længere er nødvendigt at døje med dårlige tænder og løse proteser.
“Der er så mange muligheder i dag. Det er vigtigt som patient at kende de muligheder. Hvorfor gå rundt i alt for lang tid, og skjule sig bag sin hånd – og langsomt lade livslysten sive ud af sig?”, spørger Peter.

Nye tænder samme dag
Skal implantatet erstatte en fortand, er det et naturligt ønske at få den færdige krone sat fast så hurtigt som muligt. For år tilbage var den gyldne regel, at man skulle vente 6 måneder før implantatet måtte belastes ved tygning.

Forskning i implantaternes overflade har muliggjort en særdeles hurtig indheling af disse. Nu er vi helt nede på få uger, og i nogle tilfælde kan behandlingen laves færdig samme dag alt efter kæbeknoglens ”fasthed”.

Tandlæge Peter Gade har stor erfaring i implantater, og ved derfor også at i de tilfælde, hvor behandlingen kan medføre, at man er nødt til at trække nogle eksisterende tænder ud, betyder dog aldrig, at patienten skal gå uden tænder under behandlingsforløbet. ”Vi sørger altid for midlertidige løsninger, så patienten hverken under behandlingerne eller mellem dem oplever gener,” siger Peter.

Alle kan behandles

Af naturlige årsager er de fleste implantatpatienter i klinikken på Frederiksberg over 50 år, men der kommer også mange, der af den ene eller den anden grund har mistet en tand.
Her skal nævnes patienter der har modtaget strålebehandling mod cancer i hoved- eller halsregionen, eller patienter i langvarig osteoporosebehandling – især hvis medicinen er blevet givet som injektioner. Ikke sjældent har vi dog med et andet ”problem” at gøre, nemlig at kæbeknoglen er pga. langvarigt tandtab svundet i en sådan grad at der næsten ikke er noget tilbage at implantere i. En mere eller mindre kompliceret knogleopbygning kan ofte – men ikke altid – løse problemet.


Kontakt os og bestil din konsultation på 70 400 568

Straumann Implantatsystemer
Der findes på markedet et utal af forskellige implantatsystemer. Her på klinikken på Frederiksberg har vi en helt klar politik – kun det bedste er godt nok. Firmaet Straumann er verdens førende implantatproducent! De har været med lige fra starten og har en kæmpe forsknings- og udviklingsafdeling tilknyttet. De tilbyder et komplet og absolut gennemtestet program med en fremtidig garanteret leveringssikkerhed hvis en del af en implantatbehandling skal udskiftes.
Af og til har vi patienter, der har fået lavet implantatbehandlinger i udlandet hvor der er blevet benyttet implantater fra firmaer som slet ikke eksisterer mere eller som ikke findes på det danske marked. Når noget går galt med disse behandlinger, kan vi ofte ikke skaffe de nødvendige reservedele. Straumann står for kvalitet og leveringssikkerhed. Du kan læse mere på Straumanns hjemmeside: www.straumann.dk

“I ‘gamle dage’ ville man lave en bro, hvor man er nødt til at bore i de omkringsiddende tænder – og dermed fremskynde deres nedbrydning. I dag kan vi erstatte tanden med et implantat – og efter nogen tid, lægger hverken omgivelserne eller mundens ejermand mærke til forandringen”, siger tandlæge Peter Gade.

Andre behandlinger

Ganefri proteser
Mange protesebærere generes voldsomt af overkæbeprotesens gane. Ved hjælp af implantater kan vi fremstille en overkæbeprotese uden gane.
Med en ganefri protese, fastholdt af implantater med tryklåse på, skal man ikke frygte at protesen løsner sig.
Vi har fremstillet mange ganefri proteser, også til mennesker, der helt havde opgivet at gå med protese.

Tryklåsproteser
Mennesker, der har haft proteser nogle år, oplever ofte, at gummerne svinder, så proteserne sidder dårligere fast. For nogen er ganen i overkæbeprotesen det største problem, for andre er det underkæbeprotesen, der ikke kan sidde fast. Uanset hvad problemet er, kan vi løse det sikkert med tryklåsproteser på implantater.

Proteser man kan smile, tale og spise trygt og sikkert med.
Efter indsættelse af implantater, kan vi her på klinikken på Frederiksberg fremstille fastsiddende proteser i både over- og undermund, så du kan tale og spise uden at bekymre dig om, hvorvidt din protese bliver siddende eller ej.

Pleje af proteser
Proteser skal plejes lige så omhyggeligt som var det ens egne tænder. De skal børstes udenfor munden morgen og aften, gerne over håndvasken med en smule vand i bunden, således at hvis man skulle tabe protesen så falder den blødt ned i vandet.
Der findes specielle protesebørster, men man kan også benytte en stor almindelig tandbørste. Brug dertil en lavt slibende tandpasta eller en speciel protesecreme. Hvis der har dannet sig meget kalk på protesen, kan den renses professionelt enten på klinikken her på Frederiksberg eller hos et tandlaboratorium.

Tabu

Dårlige tænder er noget vi ikke gerne taler om. Det er lidt af et tabu. Alt for mange ved derfor ikke, at mistede tænder i dag kan erstattes med andet end den løse protese.

Nye løsninger kan være med til at forbedre livskvaliteten betydeligt. Det ved tandlæge Peter Gade, som har stor erfaring i implantater:
”En af de største glæder som tandlæge er, når en patient går herfra med et stort smil på. Med gamle billeder, hvor man ser patientens oprindelige tandsæt, kan vi faktisk helt konkret genskabe det smil, som patienten har mistet. Vi har haft så mange ældre patienter, som kom her første gang deprimerede og uden særlig lyst til at leve livet. Årsagen var en gammel protese-løsning, der forpestede deres tilværelse. Det er en fornøjelse, når de vender tilbage og fortæller, at de har fået et helt nyt liv, efter at vi har lavet en implantat-løsning for dem,” siger tandlæge Peter Gade.

Patient udtalelser for Forum Implantatcenter

Suk Chul Kim
“God rådgivning!”

Lena Lindeman
““Implantater har styrket mit sociale liv””

Henrik Christiansen
“Allerbedste anbefalinger”

Bente Simonsen
“Jeg valgte nye tryklåsproteser”

Søren Viltoft
““Et meget tilfredsstillende forløb og resultat””

Bettina Birch Lakjer
““Nu kan jeg igen tygge normalt””

Kaj Dobel Frederiksen
““Nu kan jeg smile som jeg altid har drømt om””

Priser på Tandimplantater

Prisen for en behandling med implantat afhænger naturligvis af behandlingens omfang, men som en hovedregel kan man sige, at en enkel behandling koster fra 22.000 til 25.000 kr. Det er naturligvis mange penge, men prisen står i ingen relation til den livskvalitet, man får ud af behandlingen.
Hos tandlægen.dk har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank, som tilbyder vores patienter en attraktiv og overskuelig delbetalingordning.
Du kan læse om dine finansierings muligheder via: Resurs Bank her

Dårlige tænder er noget vi ikke gerne taler om. Det er lidt af et tabu. Alt for mange ved derfor ikke, at mistede tænder i dag kan erstattes med andet end den løse protese. Nye løsninger kan være med til at forbedre livskvaliteten betydeligt. Det ved tandlæge Peter Gade, som har stor erfaring i implantater:

 

”En af de største glæder som tandlæge er, når en patient går herfra med et stort smil på. Med gamle billeder, hvor man ser patientens oprindelige tandsæt, kan vi faktisk helt konkret genskabe det smil, som patienten har mistet. Vi har haft så mange ældre patienter, som kom her første gang deprimerede og uden særlig lyst til at leve livet. Årsagen var en gammel protese-løsning, der forpestede deres tilværelse. Det er en fornøjelse, når de vender tilbage og fortæller, at de har fået et helt nyt liv, efter at vi har lavet en implantat-løsning for dem” siger tandlæge Peter Gade.

Bedste tandlægeoplevelse nogensinde

Bedste tandlægeoplevelse nogensinde. Var inde hos tandlæge Tove og klinikassistent Leyla. De virkede meget sympatiske og dygtige, og ikke engang bedøvelsen gjorde ondt. Anbefales hermed! Vh. Anette

- Anette Leth
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

Kompetent Behandling og Fremragende Service

Jeg har været patient hos Forum Tandlæge & Implantatcenter i en del år efterhånden, og her vælger jeg at forblive som kunde, når bisserne skal til eftersyn, eftersom jeg altid bliver mødt af en venlig og imødekommende stemme i røret, når jeg skal booke min tid til det årlige eftersyn såvel som jeg bliver mødt med smil og godt humør så snart jeg træder ind ad døren. Selve behandlingen er behagelig og kompetent, hvor både tandlægen og tandplejerne gør en dyd af at forklare, hvad der skal ske undervejs, så man føler sig i tryg og i de allerbedste hænder.

Alt i alt skal virksomheder og folk have ros, når de gør et godt stykke arbejde, og dét gør Forum Tandlæge & Implantatcenter i den grad, så jeg kan derfor kun anbefale andre, at vælge dem som fast tandlæge.

- Oliver
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner

God, professionel og tryg behandling

Forumtand gav mig en grundig og professionel vejledning ift. en vanskelig problemstilling angående mine fortænder. Jeg har hele tiden følt, at man har arbejdet ud fra den bedst mulige løsning, som hele vejen igennem har været rettet mod min individuel problemstilling. Forumtand har i mit forløb formået at give mig en tryg og god behandling, og jeg kan derfor kun give mine bedste anbefalinger til Forumtand.

- Gitte Sørensen
, patient hos tandlægen.dk Forum & implantatcenter -

5/5 stjerner