tandlægen.dk Arden

Mød tandlægen

 

Tandlæge Claus Dønvang er uddannet på the Dawson Academy i England og USA og har derfor den viden og erfaring, der skal til for at vurdere og løse selv komplicerede problemer.

Claus Dønvang har som én af de få tandlæger i Danmark modtaget “the concept of complete dentistry award” som en anerkendelse af sin uddannelsen og sit engagementet.

For Claus og hans team er tandpleje meget mere end at reparere huller i tænderne.

 

 

 

Behandlinger

Vi tager den tid, der skal til, for at finde den rette behandling til netop dig og dine behov.

Hos tandlægen.dk Arden får du god, tryg og effektiv behandling. Med tandplejere i huset går forebyggelse, behandling og pleje hånd i hånd. Det giver dig tryghed i behandlingen. Og er du urolig over at skulle til tandlægen, sætter vi gerne beroligende musik på.

Vi løser alle former for forebyggende behandling samt de mere komplekse behandlinger.

Du skal sætte en time af til dit første besøg hos os. Så har vi tid til at drøfte dine ønsker og behov.

Og vi undersøger alt med den allerstørste omhu. Vi vil ikke senere overraskes af noget, som vi kunne have opdaget i tide.

Vi udfører både kosmetisk tandregulering med Inman Aligner, LiteWire og Nuvola, tilbyder implantatbehandling og bruger Cerec, så vi kan lave en tandkrone, mens du venter.

Mød teamet

Du er i gode hænder hos tandlægen.dk Arden.

Vores topmoderne klinik har været ledet af tandlæge Claus Dønvang siden 1997. Her møder du også vores dygtige klinikassistenter og tandplejere, som sikrer, at dine tænder holder sig sunde gennem forbyggende pleje og behandling.

For hos tandlægen.dk Arden handler det om dine tænder, men også om dig, og derfor gør vi os umage for at sikre dig et flot smil hele livet igennem.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi bruger tiden på tale om dine behov, ønsker og dine tænders tilstand
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Vores mål er at gøre dig stolt af dit smil
Vil du anbefale tandlægen.dk Arden
Tak for din bedømmelse :)

Camilla Kur

Meget varmt, smilede, imødekommende sted at komme. Det er altid en fornøjelse lige fra man træder over dørtrinnet på vej ind til man går ud igen.
Fantastisk professionelt personale. Den gode behandling starter lige fra receptionen og forsætter ind til behandlingsrummet og endda på fornemt vis også helt til dørtærsklen på vej ud, altid med et håndtryk, vink og ønsket om en god dag!

Selve tandlæge-behandlingen er der heller ikke noget at sætte en finger på. Jeg har både fået lavet skinner for retning af mine tænder, alm tandrensning, blegning samt fået hivet en tand ud, alt dette har været helt i top!
Meget meget dygtige og kompentent personale. Kan stærkt anbefale klinikken!

- Camilla Kur
, patient hos tandlægen.dk Arden -

5/5 stjerner

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil